#1 2010-08-05 23:29:25

lekiller
Člen
Registrován: 2010-07-31
Příspěvky: 7

Re: Traffic nefunguje

Zdravím
Na serveru "mt2supreme.jecool.net" se mi z nějakého důvodu nezapočítává traffic, ne, že by mi to vadilo, ale tenhle systém Endora je tak skvělý, že ani nechci využívat bugů.

je tam:
0MB /0GB

Děkuji za tento webhosting a děkuji za odpovědi - popř. nápravu.  big_smile

lekiller

Offline

#2 2010-08-06 00:27:28

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,671

Re: Traffic nefunguje

To sa občas stane. I mne sa to stalo na všetkých doménach jedného času a po pár dňoch to znovu nabehlo.


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#3 2010-08-06 11:26:57

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Offline

#4 2010-08-06 13:09:37

lekiller
Člen
Registrován: 2010-07-31
Příspěvky: 7

Re: Traffic nefunguje

Mnohokrát děkuji  smile

Offline

#5 2011-11-02 13:16:13

Hannach
Člen
Registrován: 2011-11-02
Příspěvky: 8

Re: Traffic nefunguje

Dobrý den, momentálně mám ten samý problém. Traffic se mi nezapočítává. Ale jestli se to občas stane a za nějakou dobu to "zlobit" přestane, dál to řešit nebudu. Jen jsem byla trochu překvapená, co se děje.

Offline

#6 2011-11-02 13:35:01

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,671

Re: Traffic nefunguje

Hannach napsal:

Dobrý den, momentálně mám ten samý problém. Traffic se mi nezapočítává. Ale jestli se to občas stane a za nějakou dobu to "zlobit" přestane, dál to řešit nebudu. Jen jsem byla trochu překvapená, co se děje.

pri akej doméne sa to prejavuje?


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#7 2011-11-02 17:54:33

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: Traffic nefunguje

traffic se kazdou hodinu aktualizuje ... v tu dobu to cca 5 min ukazuje 0/0

Offline

#8 2011-11-03 10:48:02

Hannach
Člen
Registrován: 2011-11-02
Příspěvky: 8

Re: Traffic nefunguje

Web mám na adrese http://www.hannach.9e.cz/.
Zkoušela jsem stránku webadmin několikrát (asi po 10 minutách) aktualizovat, ale pořád to ukazuje 0...

Offline

#9 2011-11-03 15:50:41

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Offline

#10 2011-11-03 17:43:22

Hannach
Člen
Registrován: 2011-11-02
Příspěvky: 8

Re: Traffic nefunguje

Děkuji. Už se zobrazuje.

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK