Nejste přihlášeni
Zdravím neviem moc programovať ale chcem sa spýtať existuje nejaký spôsob preprogramovania stylu na PHP-Fusion redakčný systém aby ten styl bol aj na WordPress neviete prosím niekto?
Vlastnoručne to istotne ide, z pôvodnej témy si vytvorte html variantu a následne z nej tému pre WordPress. AK neviete programovať, môže vám to trvať i celé dni. Skúsenému užívateľovi to zaberie pár hodín usilovnej práce. Osobne sa vám oplatí pohľadať na internete podobný vzhľad, zaberie vám to menej času, námahy a prípadných financí keby to dáte niekomu vytvoriť.
Tak ono to je tak že ja potrebujem na minecraft server a tých moc free neni ako viem. ale mne sa páči skôr tá čo som našiel ale viem že to lahké nebude lebo viem že WP téma má myslím viac súborov a tak ako PHP-Fusion téma
Nejde vubec o pocet souboru ale o to, co je v nich.
A nevim proc se poustis do neceho takoveho pokud neumis html a css poradne, nebo uz ano? Pokud ano, tak by to pro tebe nemel byt tak velky problem s navody z internetu.
Pokud ne tak se tyto dve veci nejdriv nauc, jinak budes psat kazdou chvili nejaky dotaz.
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
hm. no dokedy by som sa naučil programovať tak to by som bol starý dedek
no nič teda vyriešené dajte nejak inak to poriešim max dám PHp-Fusion v prípade núdze