Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den po... se web a chci zalohovat web dnem kdy byl funkční ale jekož mi to píše že vás mám kontaktovat tak děkuji za vyřešení :-)
Upravil gallardo (2014-01-18 00:07:32)
Mal som rovnaky problem. Cez webadmin som cez chat kontaktoval podporu a povedali mi, ze to bude najskor v Po alebo Ut.
Ak chcete ale zalohu sucasneho stavu suborov na FTP, tak vo webadmine cez spravcu suborov si rozkliknite Vasu domenu a pri zlozke web mate napravo zalohovat. Kliknite, chvilu to potrva a zaloha sa Vam objavi v zlozke backup v roote.
Upravil Lkopo (2014-01-18 00:39:17)
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
Aha, oka počkám ale nevíš proč mi nejde web?něco se tam posralo nějaká modifikace na webu tak sem odstranil cely web a nakopiroval sem ho znovu ale jenže už se nezobrazí proč?
web: rt.clanweb.eu
Upravil gallardo (2014-01-18 00:47:03)
Děkuji ale po odstranění chyb nemůžu vlézt do administračního panelu respektive nemůžu se přihlasit.
Fatal error: Call to undefined function get_microtime() in /home/users/gallardo/rt.clanweb.eu/web/maincore.php on line 25
Naozaj ste si istý, že ste všetko odstránili? Zrejme Vám chýbajú určité súbory, ktoré tieto funkcie deklarujú.
Portfólio
Zrušil sem ten přikaz ale furt to nefunguje nahrál sem tam def. soubory které byli v pohodě a šel web ale on nejde jakto? A ta záloha bude kdy hotová?
Tu nejde o to, že zrušíte daný súbory alebo commandy a vymažetie riadky. Tým ste si teraz nadobro zbabrali celý systém a už je na 160% jasné, že Vám to už fungovať nebude. Radšej vyčkajte na tú obnovu zálohy. Písali mi, že zálohy sa robia, ale je problém s obnovou, čiže možné to vraj bude v pondelok alebo až v utorok.
Upravil Lkopo (2014-01-18 14:37:24)
Portfólio
Ještě jedna menší chyba access log 1-4 mi nejde kopírovat na FTP proč?
endora/rt.clanweb.eu/log/ nelze to nahradit ty soubory nevím proč :-(
Cez FTP je prístup na nahrávanie zakázaný, cez Správce súborov môžete súbory iba nahrávať, ale ak do tej zložky už nejaký súbor nahrajete, nepôjde ho vymazať.
Upravil Lkopo (2014-01-18 18:49:05)
Portfólio
Už je úterý 20:00 a zálohy ještě nejsou jakto?
Stránky 1