Nejste přihlášeni
Stránky 1
Toto mi robí pomerne často..
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, root@endora.cz and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.2.15 (CentOS) Server at go-game.6f.sk Port 80
Doména?
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
@LKopo:
pro oči nevidím...
@plidos:
Doména mi funguje korektně. Systém - PHP Fusion.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Áno teraz funguje skvele ale môžu byť časy, keď to vypadáva. PHP-Fusion určite nie je tak šikovný CMS, že by pri PHP chybe alebo akejkoľvek inej hádzal hlavičky (404, 500). .htaccess to nemá takže vnútorná chyba musí byť zrejme už vinou servera. Tiež sa mi stávalo, že ani fórum podpory nefungoval niekedy. Tuším včera to bolo znova, hoc to bola vtedy MySQL chyba - too many connections.
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
Problém s výpadky nejspíše spočívá v tom, že máte v rámci programu Free omezený maximální počet souběžně běžících procesů na 3 (viz. http://www.endora.cz/vlastnosti). Pokud tedy máte na svém webu PHP skript, který běží delší dobu nebo máte v jeden okamžik velkou návštěvnost (více jak tři uživatelé volají najednou nějaký PHP skript), dojde k vyčerpání toho limitu a zobrazuje se následující chyba. Možné řešení je optimalizovat PHP skripty nebo přejít na program Plus nebo Mega.
Stránky 1