Nejste přihlášeni
Stránky 1
ahoj prosim chtěl bych poradit chtěl bych udělat web a na tom webu aby sly vytvařet emaily treba jak je to na seznam.cz ale nevim pres jaky system to mam udělat děkuji za odpoved
a pak by se mi hodilo ještě pár rad
Pokud máte program PLUS, MEGA, tak si vlastní emaily můžete vytvořit ve webadministraci v přehledu domény > E-maily. Jinak potom přes službu Zoho mail nebo domains.live.com.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Trade ano to jsem zjistil ze si muzu udelat email v programu + jen ja bych chtěl aby si email mohly vytvaret i registrovani lidi na mem webu
To možné není. Maily můžete vytvořit Vy ve webadministraci Endory a nebo přímo u některé služby (domains.live.com, Zoho Mail). Uživatelé na Vašem webu ne.
Kontaktujte nás | FAQ
a slo by ze jako admin emaily vytvorim treba 20 a pak si jen majitele zmenijou hesla?
To vytvořit můžete, ale hesla k e-mailům můžete spravovat jen Vy, uživatelé ne.
Kontaktujte nás | FAQ
Vy si chcete vytvoriť vlastný mail server, na to potrebujete špeciálny hosting alebo nejaký Virtual Server. Ale neodporúčam, ak sa v tej branži nevyznáte (bezpečnosť, atď)
Upravil Lkopo (2014-01-03 16:02:41)
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
To čo požadujete je možné na technológií Google Apps. Google ponúka API pre správu mailový účtov, tj si môžete spraviť skript cez ktorý sa užívateľ môže zaregistrovať. ( príklad www.klikni.cz to má riešené týmto princípom ) Cena Google Apps je približne 4 Eurá mesačne bez DPH za jednu mail schránku.
a tady na endore můžu teda vytvořit víc emailu v programu+ mega
jo super diky a jeste se chci zeptat jak je to s placenim kdyz chci jen prejit na program + mega tak na měsíc mě to bude stat kolik bude to poprve co bych měl placeny hosting tak nevim jak to chodi
rozumim tomu spravně že je to za rok 16 kč?
16 Kč je cena bez DPH za 1 mesiac pri predom zaplatenom období 12 mesiacov u programu PLUS pri ktorom je možné si založiť len 1 mail schránku.
Ak chcete viacej mail schránok tak musíte zvoliť program MEGA, kde je cena pri platbe na 12 mesiacov 70 Kč mesačne bez DPH, tj cena za rok je 1016,4 Kč s DPH.
ok už je mi to jasné mega si boužel nemuzu dovolit jsu bez práce škoda ze neni i u plus vic emailu diky moc za informace
asi by to neslo nijak udělat aby byl baliček lepnějsí když z baličku nechci a nevyužiju
30GB místa pro web
NEOMEZENÝ traffic
a registraci domeny
bohatě by mi stačilo i 10GB mista na webu jde mi jen o ty emaily
jj diky jen škoda že to neni takto u free 1 email u plus treba 2 a nebo3 a u mega kolik chceš:) to bych jiste neocenil jen ja kdyby u free byl aspon 1 email
uz me totiz nebavi mazat a zas vytvaret stejnou domenu k vuly emailu abych mohl mit email
Tak si založte mail na nejakej bezplatnej službe, ako je napríklad domains.live.com prípadne www.zoho.com ?
Alebo si rovno vytvoriť mail schránku na www.gmail.com www.seznam.cz alebo nejakom inom mail servery ?
mam jeste 1 dotaz kdyz mam placeny + a nebo mega a chtel bych tohle http://webmail.endora.cz/?_task=logout aby se mi zobrazovalo na webu napriklad jak je to na seznam cz aby se jednodušeji dalo prihlasit do emailu jak to udelam?
jj tak to asi nic to sam nezvladnu dik za informaci
Stránky 1