#1 2013-12-08 02:25:31

havlliczech
Endora uživatel

Blokace přidělování Cookies?

Zdravím, do teď jsem v pořádku testoval svoje přihlašování pomocí cookies, ale z nenadání přestalo fungovat, kód mám správný, ale všimnul jsem si že příkaz SetCookie nepracuje, prostě i přes to že by měl do PC uživatele nastavit cookies, tak to neudělá. Je možné, že jste mi cookies zablokovali nebo je to nějakým způsobem limitované?

#2 2013-12-08 13:59:20

Lkopo
Podpora
Web

Re: Blokace přidělování Cookies?

Nechcete poslať ukážku Vášho zdrojového kódu, nech sa na to môžeme pozrieť? Pošlite to, ako tie cookies nastavujete a potom ako s nimi pracujete.

Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk

#3 2013-12-08 14:23:27

havlliczech
Endora uživatel

Ne nepošlu, kód je v pořádku, na localhostu to normálně funguje a tady na hostingu to až do včerejška fungovalo taky, takže v kódu problém neni. Každopádně jsem si chtěl zaplatit MEGA hosting, ale díky vaší super rychlé podpoře 24hodin denně se radši obratím na nějakého kvalitnějšího poskytovatele. Sbohem

#4 2013-12-08 18:58:51

havlliczech
Endora uživatel

Dizzy napsal:

To, že Vám kód funguje na localhostu neznamená, že je kód správně...

Aha další chytrák poradil. Kód sem nijak neupravoval a tady na endoře to fungovalo bez problémů až do včera, takže chyba není určitě u mě. Každopádně už se namáhat nemusíte, podpora nemá žádnou snahu věci řešit, tak proč bych měl mít já snahu tady zůstávát.

#5 2013-12-08 19:36:25

Destroyer
Endora rádce
Web

hmm a vy zase pro zmenu ignorujete podminky prispivani na tomto foru
https://podpora.endora.cz/viewtopic.php?id=2

#6 2013-12-08 21:16:19

Lkopo
Podpora
Web

Že podpora nemá snahu riešiť big_smile big_smile big_smile . Skôr vy nemáte snahu ten problém chcieť riešiť, ako Vám môžu poradiť, ak nevedia, čo robíte? Localhost sa zďaleka nerovná tomu, čo je na Endore, môžete tam mať PHP verziu ešte z minulého storočia (dosť pravdepoboné), poprípade konfiguráciu na veci, ktorými ani nerozumiete (ale nedáte si za nič za pravdu, lebo to všetko akože máte správne (lol)), pričom Endora sa snaží ísť s dobou.

Takže ak si nechcete poradiť, čo vidím, že nie, potom neviem, načo ste vôbec zbytočne venovali čas napísaniu tohto nonsens príspevku, ktorý nikam nevedie.

Inak odhadujem, že ten kvalitnejší poskytovateľ bude max. zručná veštica, ktorá nahľadí cez čarovnú guľu priamo do Vášho zdrojového kódu a odhalí, kde sa temná energia v kóde nachádza a silnou aurou, ktorú cez guľu prenesie priamo do aplikácie vyženie tú energiu preč a aplikácia beží už v poriadku. Máte pravdu, možno budem zvažovať o niečom takomto i ja wink

Upravil Lkopo (2013-12-08 21:26:06)

Portfólio

#7 2013-12-09 16:31:53

havlliczech
Endora uživatel

Od vás poradit vážně nechci, dotazoval jsem se podpory, dokonce jsem zakládal i tiket, když den nikdo neodpověděl napsal jsem sem. Zajímavé že na hostingu od ignumu vše běhá jako hodinky, bez jediné chybky, takže asi opravdu mají kouzelnou 'gulu' jinak bych si to co tvrdíte vysvětlit nemohl. Je docela zábava sledovat vaše ubohé reakce, aspoň je vidět co to endora združuje za komunitu. Pro ujasněni tak tohle byla urážka. Přeji mnoho zdaru v dalším odrazování potenciálních klientů.

Upravil havlliczech (2013-12-09 16:34:39)

#8 2013-12-09 19:02:11

Lkopo
Podpora
Web

Prepáčte, ale toto ma nemôže ani zďaleka uraziť. Zvlášť osoba, ktorá sa hraje na inú, čím zďaleka nie je. Nech sa páči, pre mňa za mňa si zaplaťte za hosting aj 1000,- eur mesačne, ak to za Vás stihajú ostatní platiť.

Dizzy: písal, že kód je celkom správny, teda je si tým 100% istý, že chyba na strane klienta nie je v žiadnom prípade možná. Kód je tajný, lebo je to veľmi zisková organizácia, ktorá je závislá na cookies (bez správnej ochrany je na 2 veci) a Endora tímu sa omylom v pracovni pokazilo tlačítko na setcookie commande, preto nefunguje...

Inak rád by som reagoval na citáciu:

aspoň je vidět co to endora združuje za komunitu

môžem jedine súhlasiť. Je trocha nepríjemné, ale žiaľ potrebné mať za zákazníkov ľudí, ktorí su tvrdohlaví, namyslený (teda EGO niekde siahajúce až do ďalšej galaxie) a zároveň nevedia, čo chcú. Namiesto tejto 2-dňovej konverzácie ste už mohli mať Vašu tajnú aplikáciu, chránena zmluvou mlčanlivosti o zdrojovom kóde už dávno vyriešenú. A používatelia už mohli byť dávno prihlásení.

Portfólio

#9 2013-12-09 19:21:18

havlliczech
Endora uživatel

Za ty dva dny jsem díky bohu našel lepšího poskytovatele smile a představte si že uživatelé už tam jsou. Pokud umíte číst tak si prosím přečtěte znovu můj dotaz "Je možné, že jste mi cookies zablokovali nebo je to nějakým způsobem limitované?" Na nic víc jsem se neptal, nechtěl jsem abyste zpochybňovali funkčnost mého kódu protože tento kód je ověřený a fungoval rok na jiném hostingu bez jediné chyby. Rád bych se podělil s kódem, opravdu mi to žíly netrhá, ale nebudu riskovat, že mě pak zaměstnavatel zažaluje za porušení smlouvy, takže tak. Navíc už od samého začátku se projevujete velmi arogatně a nevhodně vzhledem k povaze mého dotazu tak se nedivte že s vámi i já tak jednám. Nechtěl jsem se vás žádným způsobem dotknout, chtěl jsem jednoduchou odpověd na jednoduchou otázku ANO či NE toť vše, ale asi si velmi libujete ve ztrácení času nesmyslnými spory, tak v tom klidně pokračujte, je to přece Váš čas.

PS. Vím jakým způsobem se konfiguruje nastavení php a restrikce cookies, ale jelikož to v administraci nikde není k zobrazení a do php.ini se nedostanu musel jsem se zeptat.

Upravil havlliczech (2013-12-09 19:22:54)

#10 2013-12-10 14:30:36

Lkopo
Podpora
Web

Položil som otázku na obsah zdrojového kódu, lebo z 99,999% prípadov je chyba/nedostatok v kóde. Koľko problémov som v programovaní stretol, takmer vždy to u každého viedlo k tomu. Stačilo len, ak by ste poslali LEN kód, ako používate setcookie() funkciu a ako potom cookies čítate. Napr. takto:

setcookie("test", "lol", time()+3600);

echo $_COOKIE["test"];

K zdrojovému kódu som sa rovno pýtal preto, lebo je absurdné aby sa vypínala takáto možnosť. Rovno ak by ste sa pýtali, či náhodou Endora nezrušila command echo, lebo už prestal fungovať. Cookies sa blokuje na strane klienta, keďže si to ukladá Vám do PC, nie na server, preto je možné COOKIES kedykoľvek prečítať a ak nie sú dobre zabezpečené, je možné sa napr. autorizovať pod iným užívateľom. Teda je aj možnosť, že máte zablokované COOKIES Vy sám v prehľadači.

Upravil Lkopo (2013-12-10 14:32:19)

Portfólio

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK