Nejste přihlášeni
Stránky 1
Stalo sa to včera aj dnes v rovnakom čase. Okolo 12:30 padlo PHP. Nie je príčina v niektorom z webov, ktorý zhadzuje server?
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Doména? Všechny Vaše domény mi korektně fungují.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Teraz už áno, aj mne to funguje, ale predtým som mal na každej doméne hore uvedenú hlášku...
Moja doména je stále nefunkčná (Biela obrazovka).
Doména http://www.drakensang.jecool.net/ mi korektně běží. Vše by už mělo být funkční.
Kontaktujte nás | FAQ
Nechcem Vám kecať do práce, ale pozrite error log, či naozaj niekto nezhodil server. Chcel by som sa vyhnúť ďalšiemu výpadku zajtra, ak tam niekomu beží nejaký zaťažujúci skript, alebo nejaká kravina.
Plánujem si pri hostingu v tomto týždni uhradiť vyšší program, tak aby ma to neodradilo
Vďaka
Admina jsem o problému informoval. Ihned jak to bude možné, tak se na to podívá.
Kontaktujte nás | FAQ
Ďakujem.
Už aj mne ide všetko v pohode.
Dobrá práca
problém byl způsoben chybou ve skriptu pro vkládanou reklamu. Za komplikace se omlouváme.
Dobrý den, nefunguje mi web Ls2013.4fan.cz tedy spíš mi to hází Service Temporarily Unavailable a to už od včerejška, je nějaký problém?
už běží...
Auž zase ne...
Kdo mi zaručí, že při přechodu na program plus se toto nebude stávat tak často?
Jinak se opravdu balím a jdu zase k forpsi
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Stránka mi momentálne korektne beží. Uvedená hláška sa zobrazí v momente keď použijete viac pamäte ako máte povolené. Aby sa vám to neobjavovalo, odporúčam program z vyšším memory_limitom alebo optimalizáciu vašeho systému.
Stránky 1