Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím. Dnes som chcel niečo upraviť v administrácii webu (cez wordpress) teda zadal som link konkrétne www.australian-astrild.6f.sk/wp-admin
a nič stránka sa nezobrazí zostane biele okno a link zmení na http://www.australian-astrild.6f.sk/wp- … F&reauth=1
čo myslím že predtým nerobilo, ale možno sa mýlim.
Taktiež nejde zobraziť web samotný. Nastane ten istý prípad -biele okno a nič ďalej sa nenačíta.
Na webe som nič neupravoval asi 2 týždne a aj po posledných úpravách web fungoval 100%, naposledy kedy mi ho načítalo v poriadku bolo asi pred týždňom, od vtedy som nepozeral, takže neviem od kedy to robí.
Prosím neviete čo je s tým?
Ďakujem
J.D
Skúsil som aj iný prehliadač a aj iné zariadenie. Nič sa nezmenilo. Tj. biele okno
v Sezname událostí mi píše toto:
28.11.2013 | 11:08 Varování astrild-infoto.6f.sk Byl překročen maximální počet současně běžících PHP procesů (3). Z toho důvodu je načítání webu zpomaleno. Doporučujeme optimalizaci webu, nebo navýšení hostingového programu.
24.11.2013 | 01:57 Varování australian-astrild.6f.sk Byl překročen maximální počet současně běžících PHP procesů (3). Z toho důvodu je načítání webu zpomaleno. Doporučujeme optimalizaci webu, nebo navýšení hostingového programu.
20.11.2013 | 17:10 Varování australian-astrild.6f.sk Byl překročen maximální počet současně běžících PHP procesů (3). Z toho důvodu je načítání webu zpomaleno. Doporučujeme optimalizaci webu, nebo navýšení hostingového programu.
Poslednú úpravu na webe som robil 14.11.2013
Překročení max. PHP procesů za to nemůže. Zřejmě je to chyba na straně serveru, admina jsem o problému informoval.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Vše by už mělo být funkční.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Ďakujem.
Stránky 1