Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
mám u vás webhosting a u forpsi.cz mám mailhosting. Nemůžu ale nikde dohledat nastevení pro přesměrování dns na endoru. Z jejich podpory mi napsali, ať mi nastavíte "záznam 10 mxavas.forpsi.com".
Bohužel nevím o co jde.
edit:
v DNS na webadminu změním: elitecare.cz. MX mx.endoraland.com. 43200 10
to mx.endoraland.com na mxavas.forpsi.com?
Upravil Eaon (2013-11-28 17:21:55)
MX záznamy na Endoru smažte a nastavte si ty, které potřebujete.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
když chci změnit dns na 10 mxavas.forpsi.com vyskočil tento error., potom tam zůstane hodnota bez "10"
"Internal error: DNS validation failed SOUBOR: /home/users/endora/webadmin.endora.cz/web/library/Zend/Validate/Hostname.php ŘÁDEK: 500 TRACE: #0 /home/users/endora/webadmin.endora.cz/web/application/controllers/DomainController.php(560): Zend_Validate_Hostname->isValid('10 mxavas.forps...') #1 /home/users/endora/webadmin.endora.cz/web/library/Zend/Controller/Action.php(512): DomainController->editdnsAction() #2 /home/users/endora/webadmin.endora.cz/web/library/Zend/Controller/Dispatcher/Standard.php(288): Zend_Controller_Action->dispatch('editdnsAction') #3 /home/users/endora/webadmin.endora.cz/web/library/Zend/Controller/Front.php(945): Zend_Controller_Dispatcher_Standard->dispatch(Object(Zend_Controller_Request_Http), Object(Zend_Controller_Response_Http)) #4 /home/users/endora/webadmin.endora.cz/web/index.php(32): Zend_Controller_Front->dispatch() #5 {main}"
v MX záznamech mám momentálně toto:
"elitecare.cz. MX mxavas.forpsi.com. 43200 10"
Upravil Eaon (2013-11-28 17:57:48)
už to funguje. můžete smazat. ..
¨
tak ne, přišel jeden mail a další testovací už ne. už ani nechodí emaily, že email nejde odeslat, ale ve schránce na forpsi nejsou žádné přijaté maily
Upravil Eaon (2013-11-28 19:56:31)
MX záznam u domény elitecare.cz je korektne nastavený, pri zmene nejakého záznamu v DNS môže táto zmena trvať až 12 hodín kým si všetky servery načítajú nové smerovanie kam majú zasielať poštu.
ano, už to funguje. myslel sem, že maily budou chodit ihned. zatim maji zpoždění tak max do hodiny. díky za odpověď-
Stránky 1