Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravim mam tu u vas PRVY KRAT web ( FREE ) ale nevim jak ho nahodit prosim pomožte
Stačí založit doménu, přes FTP nahrát obsah, redakční systém. Pokud není vytvořen FTP účet, tak ho vytvořte ve webadministraci v sekci ftp účty.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Trade maš skype ? že by si mi s tym pomohl
Jaký systém chcete nainstalovat?
PHP Fusion???
Postup pro instalaci najdete zde.
V administračním rozhraní:
1. Databáze MySQL - Založte databázi, např. pomocí Rychlého založení databáze a uživatele.
2. Pečlivě si opište údaje uživatele.
3. Správce souborů - jděte až do adresáře web domény.
4. Nahrát redakční systém - zvolte požadovaný systém (PHP Fusion) -> Nahrát.
Do adresního řádku prohlížeče zadejte adresu Vašeho webu a dojde ke spuštění průvodce instalací systému. Postupujte podle pokynů na obrazovce.
U FTP účtu cool-parba-play máte nesprávně nastavenu cestu - Směřuje do adresáře. Tímto účtem se k FTP nepřihlásíte, pokud neopravíte cestu.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
kksmirice pošlem ťi moje udaje do Sukromnej spravy a spraviš mi len ten zaklad plis
thesimons: Soukromé zprávy na fóru nejsou povoleny, můžete poslat jedině email. Pokud sem napíšete, co se snažíte zprovoznit a u jakého kroku jste se zastavil, tak Vám rádi poradíme.
Kontaktujte nás | FAQ
kksmirice pošlem ťi moje udaje do Sukromnej spravy a spraviš mi len ten zaklad plis
Domníváte se, že z tohoto co jste zaslal:
prosim ťa sprav mi to neako dik ale FREE
lze rozpoznat co chcete provést?
Trochu konkrétnosti a slušnosti by neškodilo.
Postup jsem Vám srozumitelně popsal a dal i link na tématiku, která se věnuje "ruční" instalaci CMS.
1. Murphyho zákon:
••• helpi te mi nevim jak mam nakopnut web Free na endore sem z teho uplne vykolajeni mam tu prvy krat web tak newm do mi to urobi ? dam mu udaje ale FREE alebo mi poradte co mam spravit aby mi išel : http://cool-parba-play-party.4fan.cz/ •••
Nepište příspěvky do témat, která s Vašim problémem nesouvisí, lze to považovat za spamování fóra.
Zde máte téma věnované pouze Vašemu problému. Odpovídejte zde, prosím.
1. Murphyho zákon:
Cs tak sem tu asi 3 dni a newm stale nic jak se tento web co mam da dat do provozu - Prosim nekoho nek mi poradi alebo nek da napovedu Dik
Použite Google kde nájdete milióny návodov. Ak sa nechcete takto zdokonaliť, tak prenechajte tvorbu stránok niekomu inému komu za tvorbu zaplatíte.
+ prečo SPAMujete toto fórum? Prečo neodpovedáte vo vami založenom pôvodnom vlákne?
Ako pozerám tak Endora rádce tu má skôr úlohu Endora sluha zákazníkom. Zákazník sa o niečo pokúša čomu ani vôbec nerozumie zájde na fórum, napíše, spravte mi to plís a čaká, že dostane všetko ako na zlatom podnose.
Upravil Lkopo (2013-11-27 12:12:48)
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
Kolega Vám vše přehledně zde napsal http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?pid=53152#p53152. S čím přesně si nevíte rady? Pokud nenapíšete, u kterého kroku jste se zastavil nebo co nechápete, tak Vám nemůžeme více pomoci.
Kontaktujte nás | FAQ
no nic radši ostanem u Webnode z tehoto všeho sem " KOKOT " sry za výral ale je to tak
Upravil thesimons (2013-11-27 18:56:29)
Všechny Vaše příspěvky byly převedeny do jednoho tématu.
Pokud na fóru nedokážete najít Vaše příspěvky, je to smutné. Nespamujte fórum dalšími shodnými příspěvky a se stejným obsahem.
Počkám na Vaši odpověď zde v tomto tématu a pak obě téma opět sloučím do jednoho.
1. Murphyho zákon:
no ja nevim ja PHP moc neumim takže tak a Tutorialy mi nepomožu ked sem vymazal už index.php co ?
V tom prípade vám odporúčam zaplatiť niekomu kto to vykoná za vás, prípadne sa bude o vaše stránky starať keďže nedokážete vykonať niečo čo je na internete v návodoch krok po kroku a dokonca i vo videu kde môžete vidieť čo sa presne má robiť a kam kliknúť.
Pokud budete postupovat podle návodu, pak CMS musíte nainstalovat sám.
Zvládne to jakýkoliv uživatel, který umí číst.
1. Murphyho zákon:
Stránky 1