Nejste přihlášeni
Mám čerstvě založenou doménu veneziacaffe.cz u web4u a čerstvě koupený Plus program na Endoře. Protože ten průvodce založení hostingu na Endoře mi chtěl neustále zakládat doménu i když jsem chtěl jen hosting, odkliknul jsem doménu 3. řádu cokoliv.8u.cz. Pod svým účtem jsem tuto doménu odstranil a chtěl nasměrovat veneziacaffe.cz, čímž dostanu Lite + vybízí mě k opětovné platbě za Plus Program. Můžete mi pomoct nasměrovat doménu pod můj účet?
Pokud se jedná o .CZ doménu, tak přesměrování proveďte podle návodu http://kb.endora.cz/home/content/id/13
1) Změna NSSETu pro vaši doménu - pouze .cz domény (DOPORUČENO)
U správce DNS si nechte nastavit NSSET NSSID:ENDORA (ne jen ENDORA !) čimž dojde k přesměrování domény na servery Endora.cz
.
Potom si doménu přidejte do svého účtu. Program Plus, Mega je vždy vázaný na doménu, ke které byl zakoupen. Přenos na jinou doménu je možný výměnou za zkrácení jeho platnosti o 2 měsíce.
Potom kliknete na doménu, ke které je program zakoupen a dole uvidíte Přesun plus programu. Tam můžete zvolit, na jakou doménu se program přesune.
EDIT: Vy jste si smazal doménu cokoliv.8u.cz, ke které jste zakoupil program PLUS?
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Ano, smazal. Je v tom problém?
Ano, doménu jste mazat neměl, když jste u ní měl zaplacený program PLUS. Ten by se potom z domény přesunul na Vaší novou doménu a teprve potom by se mohla doména cokoliv.8u.cz zrušit. Doménu cokoliv.8u.cz jsem Vám znovu vytvořil, ale nejspíše to bude muset nějak vyřešit admin.
Kontaktujte nás | FAQ
Děkuji za zprávu. Jak mohu kontaktovat admina pro potřebné úpravy?
Admina jsem o tom informoval, ale můžete ho kontaktovat na mailu info@endora.cz. Ale nevím, jestli s tím půjde ještě něco dělat.
Kontaktujte nás | FAQ
v Přehled domén mám teď doménu veneziacaffe.cz ve Variantě Plus s dvěma expiračními datumy:
do 21.11.2014 (černé písmo)
do 21.12.2013 (červené písmo)
Teď si nejsem úplně jistý, které datum považujete za správné?
Pokud jste platil doménu na 1 rok, tak by správný měl být ten datum do 21.11.2014. Ihned jak to bude možné, tak to admin prověří.
Kontaktujte nás | FAQ
na doméně veneziacaffe.cz jsem Vám aktivoval Plus podle zaplaceného dokladu, nově vytvořené doklady na program Plus pro tuto doménu prosím smažte a neplaťte.