Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
hledal jsem podobné téma, ale nenašel.
Mám u vás zaplacený hosting (program plus) a chtěl bych své stránky spravovat pomocí wordpressu. Je možné nainstalovat jakoukoliv šablonu, i placenou? Jak to mám případně udělat, když přes vaše wordpress administrátorské rozhraní placené šablony nelze najít?
Předem díky za odpověď
Zdraví
Martin J.
Šablonu si vyberte jakou chcete, i placenou, a při instalaci postupujte podle pokynů pro ruční instalaci šablon, pokud Vám to nejde prostřednictvím WP.
Administrátorské rozhraní WP je VŽDY Vaše, ne Endora.
O jakou doménu se jedná?
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Díky za odpověď.
Měl jsem namysli to, že když se přes endoru přihlásím do administrace wordpressu, dám vzhled a instalace šablon tak mi to tu mou zvolenou šablonu nanajde http://thethemefoundry.com/wordpress-th … llections/
Jak to tedy mám udělat? Zaregistrovat se na wordpress. com, založit si blog, koupit šablonu, pak si ji stáhnout a ručně nainstalovat přes endoru na moji domenu www.4students.cz ?
Předem díky
Marin J.
stáhnout šablonu jako .zip soubor a přes administraci nainstalovat a zapnout. Kde je problém?
Linux is like a wigwam. No Windows, no Gates and Apache inside!
Nahrál jste šablonu přes FTP? Šablonu nahrajte do adresáře wp-content/themes a potom ji aktivujte v administraci WordPressu. Šablonu můžete nainstalovat i přímo přes administraci - Vzhled > Šablony > Instalace šablon.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Už nikde. Jsem wordpress amatér a když jsem si chtěl koupit šablonu přímo přes wordpress.com, tak mě to nutilo založit si blog a tu šablonu s ním spárovat, nikde žádná možnost downloadu.
Vyřešeno tím že jsem si ji koupil přímo na stránkách tvůrců.
Díky za rady
Zdraví
Martin J.
Stránky 1