Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, mám menší problém.
Byl jsem upozorněn že někde na mém webu se nezobrazuje korektně reklama. Tudíž jsem ji pro jistotu ve webadminu zviditelnil aby opravdu nešla přehlédnout, téměř všude to je ok, ale jaksi kompletně zmizela z patičky fóra. Zkoušel jsem zaškrtnout/odškrtnout možnost pokud možno nevkládat reklamní patu, různě jsem přidával do overall_footer.html tagy <endora> ovšem nedosáhnul jsem tím absolutně ničeho. Můžete poradit?
Děkuji
Ano, upozornil jsem Vás já, na fóru reklama v patičce byla téměř neviditelná. Na fóru se Vám nyní zobrazuje kontextová reklama. Opravdu máte tag <endora> vložený v souboru overall_footer.html? Nikde ho tam nevidím.
Nedávno tu několik uživatelů mělo stejný problém jako Vy. Pokud budete mít se zobrazením reklamních odkazů problém i nadále, tak napište na info@endora.cz a admin stav reklamy prověří.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Ten tag <endora> jsem zkoušel vkládat na několik míst, do různých divů, ale nikdy se změna neprojevila. Proto jsem ho zase smazal a nahrál puvodní soubor overall_footer.html.
Vzhledem k tomu že se tam ta reklama dřív normálně objevovala, tak usuzuji že problém bude jinde. Četl jsem tu příspěvek kde se podobný problém vyřešil tím odškrtnutím možnosti nevkladat reklamní patu, ale mě se reklama nyní nezobrazuje ani při zaškrtnuté ani při nezatržené možnosti. A dřív jsem měl tuto možnost zatrženou a přesto se reklama pokud vím zobrazovala.
Admina jsem o Vašem problém informoval. Ihned jak to bude možné, tak stav reklamy prověří.
Kontaktujte nás | FAQ
Děkuji.
na foru se Vám korektně nahrazuje text, např v "Nalezli jste na serveru nějakou chybu či bug ?" je slovo bug nahrazeno reklamním odkazem, dále pak např slovo rodiny a překlad v patičce
Rozi: Ano, ale i když uživatel měl vložen Endora tag, tak se místo reklamních odkazů stále vkládala jen kontextová reklama. Stejný problém se zde u několika uživatelů už řešil.
Kontaktujte nás | FAQ
tag Endora se bere v potaz pouze pokud není nastaveno Pokud možno nevkládat reklamní patu, tedy pokud je tato volba odškrtnutá, to nastavené u domény není
Ano, to vím. Uživatel měl vše nastaveno správně, ale i přes to se místo reklamní paty zobrazovala jen kontextová reklama. Nastavení si nejspíše změnil zpět na kontextovou reklamu. Problém s reklamou se už řešil zde http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?id=8802.
Kontaktujte nás | FAQ
Vymazat cache fóra. Jinak se změna neprojeví ani za prase
Linux is like a wigwam. No Windows, no Gates and Apache inside!
k4m1l: Pokud se provádí změny v šabloně, tak samozřejmě je třeba obnovit šablonu a případně promazat cache. Doménu jsem předtím kontroloval kvůli špatné viditelnosti reklamy a reklamní pata se zobrazovala korektně. Za pár dnů, jak už uživatel píše výše se přestala zobrazovat reklamní pata, ale místo toho se jen vkládaly odkazy do textu (kontextová reklama). Jak už jsem psal výše, už tu takový problém párkrát byl a musel to admin opravit.
Teď je třeba jen vyčkat, až uživatel změní nastavení a vloží zpět do šablony Endora tag, aby vyzkoušel, jestli se už reklamní pata zobrazuje korektně.
Kontaktujte nás | FAQ
Na této doméně to nefunguje správně.
Nastavil jsem uživateli aby se reklamní pata zobrazovala, ale bohužel se uplatní upřednostňuje kontextová reklama.
Pokud možno nevkládat reklamní patu - nezatrženo
Viz:
nejsou nalezena vhodná slova http://www.xpcraft.eu
slova jsou nalezena http://www.xpcraft.eu/novinky/
<div id="endora_widget_rklm" class="widget endora_widget_rklm">
<h3 class="title"><span>Reklama</span></h3>
<script>window.onload = scroll;</script>
<div id="rklm-wplugin"><endora></div>
</div>
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
chvilku trvá než se nové nastavení projeví, na xpcraft.eu vidím správně reklamu, stejně tak na novinkách i fóru
Tak nevím kde byl zakopaný pes. Testoval jsem to po více než 1 hodině a nebylo viditelné. ???...???
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Stránky 1