Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý Den,
Aplikoval jsem na web nový desing. Ohodnoťte mi to. Dospěl jsem k názoru že nějaký leetpress nemá cenu, tak jsem si radši koupil jinou šabolnu.
http://stone-project.hys.cz/
Upravil zekCZ (2013-11-10 18:14:58)
Tato šablona se mi vůbec nelíbí. Je obyčejná a nepřehledná.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Je to strašně velké. Hrozné. Neuvažoval jste nad něčím vlastním? Většinou ty free šablony nejsou ideální
Linux is like a wigwam. No Windows, no Gates and Apache inside!
pre Minecraft sa to vobec nehodí a nemyslím si že to je kúpené
Vím že to není nic extra na Wpzoom jsem si koupil baliček 10 šablon. A rozhodně je to lepší než nějaký leetpress. Díky za kritiku pokusím se vybrat jinou šabolnu.
Keď tak keď nejakú vybereš zmenil by som hlavne to pozadie na nejaké Minecraft a tak proste sa pohraj z tou témou pomeň nejaké tie veci a nie len hu tam dáš...
//EDIT vidim že si dal novú tému tu som používal ja ta už je lepšia ak si tuto kupil tak moc ani si nemusel ja hu som mal free ona je dobra jeden Minecraft projekt hu používa a celkom dobre maju spracovaný net aj ked maju asi tuto tému neviem či kupenu
Upravil SamerLP (2013-11-11 16:17:52)
Tato nová je již FREE. Jednu z těch koupených šablon používám na: myplay.e-liga.cz (tento web není hostován na endoře)
No tak tema na tom webe no neviem pre GTA ak to má byť web moc sa to nehodí proste
No tak tema na tom webe no neviem pre GTA ak to má byť web moc sa to nehodí proste
Už to nebudeme řešit (ten web je web herního pořadu a nikoli pro gta)
VYŘEŠENO, Můžeme uzavřít.
Stránky 1