Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím všechny, kteří se chystají pomoci,
prvně se chci omluvit, jestli je problém špatně zařazen, ale nedokáži přesně vyhodnotit, kam ho zařadit. Chtěla bych se zeptat, jak vyřešit problém, který nastává pouze na endora.cz. V případě, kdy chci navštívit jakýkoliv web (ať to jsou 2 weby, které má kamarádka, či i cizí), kterýkoliv hostují na endora, se mi nechce zobrazit a prohlížeče vypisují chybu "Spojení přerušeno - Spojení se serverem bylo v průběhu načítání stránky ukončeno". Jaký je tedy problém a co udělat, pro jeho odstranění?
V případě potřeby napíši více informací.
Děkuji.
Domény, které hostují u Endory jsem vyzkoušel a s žádnou nemám problém. O jaké se konkrétně jedná?
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
O všechny, na které potřebuji přístup tedy www.howrse.jecool.net, www.grafikahowrse.jecool.net, www.esteller.gormal.cz, ale ani samostatný web endory nejde, problém se týká mé kamarádky, za kterou to řeším, mě osobně jde také vše bez problémů.
Mě osobně se problém též netýká a veškeré weby mi fungují, bohužel kamarádka nemá přístup ani sem, takže cituji její slova: "můj problém se týká spojení se serverem. Ještě včera jsem mohla stránky normálně navštívit ale poté mi během 20 minut vypadly a od té doby nejdou. Když se snažím stránku navštívit objeví se mi pouze, že se načítá a později se mi objeví tato tabulka: http://www.pictu.cz/image.php?di=VB7S
Tento problém se objevuje u všech webů hostovaných na endoře, ale i na oficiálních stránkách endory, které se také nenačítají. Stránky se mi dnes pouze načetly na školní wi-fi, ale jinde už ne."
Tj ak dobre chápem problém sa prejavuje len na jednom a tom samom notebooku? Alebo je to obecnejší problém a napríklad v jednej domácnosti u jedného poskytovateľa sa stránky nezobrazia na všetkých počítačoch napojených do siete v danej domácnosti?
"Problém se vyskytuje pouze v jedné domácnosti( na jedné wi-fi). Nepřipojím se přes pc a ani přes mobil."
Resetujte router.
Pokud chyba není u Vašeho poskytovatele. To jste prověřili?
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Stránky 1