Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, chci se zeptat co mám udělat pro to abych "upgradoval" můj web na dayzepoch.cz
Můj web: http://www.dayzepoch.funsite.cz/
Děkuji.
Zakoupit si doménu 2.řádu, buď přímo zde na Endora, nebo u jakéhokoliv registrátora domén a přesměrovat NSSET na Endora.
Přidat si doménu do svého účtu.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Dobrý den, chci se jen zeptat jak mohu "upgradovat" můj web na .cz myslím tím aby adresa vypadala takhle: dayzepoch.cz
Můj web: http://www.dayzepoch.funsite.cz/
Děkuji
Nezakládejte duplicitní témata.
Témata sloučena.
1. Murphyho zákon:
Takže si vlastně musím znovu "pořídit" web ? Zaplatit částku, kterou bych musel zaplatit. A dayzepoch.funsite.cz prostě jen tak nechat ? Nebo jak ? Nechápu. (Omlouvám se za duplikování)
Po zakoupení domény 2.řádu jsou dvě varianty:
1. nastavit alias pro doménu dayzepoch.funsite.cz na dayzepoch.cz;
2. přenést obsah domény dayzepoch.funsite.cz na novou doménu dayzepoch.cz
Záleží na tom, co a kde chcete provozovat. Vzhledem k tomu, že máte program Plus, tak do skončení programu můžete využít variantu 1 a po jeho ukončení pak dle Vašeho uvážení (a třeba i na doméně dayzepoch.cz nastavit alias dayzepoch.funsite.cz)
1. Murphyho zákon:
Už jsem to nastavil a co dál teda ?
Co jste nastavil? Pouhým nastavením aliasu nebude doména 2.řádu funkční.
Domény 2.řádu nejsou zdarma (až na výjimky).
Pokud chcete mít doménu 2.řádu, pak si ji musíte koupit a DNS musí směrovat na Endora.
1. Murphyho zákon:
Ale já to nechápu. To mám koupit zase celý wehosting i doménu ? Nevidím nikde, na webu, že by bylo zakoupit doménu.
Pokud chcete mít alias nebo doménu .CZ, tak to si musíte zakoupit. Webhosting můžete používat FREE. Doménu si můžete zaregistrovat ve webadministraci kliknutím na Přidat doménu.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Si to predstav na jednoduchom príklade - doména bude v tomto prípade názov nejakého obchodu (ktorý nie je e-shop only). Ale na to, aby si mohol dostávať za tovar, ktorý si zákazníci kúpia peniaze, potrebuješ priestor, teda hosting. Endora ti vie ponúknuť zdarma priestory s tým, že si tam u nich musíš vylepiť reklamu. Poprípade im zaplatíš a reklamu môžeš strhnúť. Ty si teda ale musíš zaplatiť registráciu značky.
Teda názov organizácie a priestory nie sú rovnaké, ale je nevyhnutné aby "pracovali" spoločne. Nemôžeš mať zrejme obchod bez jeho názvu (teoreticky bez filozofie) a zasa naopak vyvesenú tabuľu s názvom obchodu, ale priestor nikde
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
Stránky 1