Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, rád bych upozornil na to, že mi byl hacknut web <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.freewarestudio.4fan.cz">www.freewarestudio.4fan.cz</a><!-- w --> a nyní jsem zažádal o nové heslo, ale ejhle on někdo změnil kontaktní e-mail, jedná se o velkou chybu v zabezpečení.
Prosil bych zaslat nové heslo na starý kontaktní email (pokud ho držíte v databazi) nebo na <!-- e --><a href="mailto:rudolf14@seznam.cz">rudolf14@seznam.cz</a><!-- e --> (můj osobní, registroval to kamarád)
Osobne si myslím že niekto vedel tvoje prihlasovacie meno a heslo.
Alebo bol niekto za tvojim PC a ty si sa neodhlásil a tým zmenil údaje.
Admin príde pravdepodobne až budúci týždeň najskôr, takže skôr to nevyriešime
No heslo pravdepodobne dana osoba vi, ale jmeno mohl vedet jen tezko, vim jiste, ze se jedna o stejnyho debila jako predtim, protoze se podepsal na indexu. Kazdopadne si stezuju na tu moznost zmenit email, to je jedinna pojistka, ktera k vam ucet v pripade zmeny hesla drzi, o heslo mi tak nejde, web obnovím, to je jednoduchy, ale jestli mi smazal i databazi, tak jsem v haji a musim cely nastaveni browser hry delat znova. Jeste jsem tu cetl neco o zakazu chatu, plati to i pro externi skripty?
Je pravda že zmena mailu by mohla byť ohraničená potvrdzovacím mailom z linkom na starú a tiež novú adresu.
Keď sa admin vráti z dovolenky istotne to zapracuje časom aby sa podobným nepríjemnostiam vyhlo.
Čo tým myslíš externé skripty? Napr iframe z externého webu? To by zakázané nemalo byť.
Zakázané je prevádzkovať chat na Endora serveroch, čiže keď to bude cez iframe z externého tak myslím že OK
Ano, to jsem myslel, Diky.
Myslim ze tez nekdo zna vase heslo. Zmena email adresy bude co nejdrive potreba potvrzovat na emailu. Pokud jste to jeste nevyresil tak napiste na <!-- e --><a href="mailto:info@endora.cz">info@endora.cz</a><!-- e -->
Stránky 1