Nejste přihlášeni
Zdravím nemá niekdo prosím dowland na PHPB 33 forum najnovšiu verziu aj z prekladom elbo ja mám nejakú ale broblém je v tom že nejde mi moc profily teda potrebujem ale nidke som nenšiel najnovšiu verziu z prekladom a ostatne už sám poradí niekdo prosím?
Nejnovější verze phpBB je 3.0.12, ke stažení na oficiálních stránkách phpBB. Oficiální čeština prozatím není k dispozici (musí projít procesem schválení), neoficiální překlad je ke stažení zde.
Kompletní fórum včetně češtiny je ve verzi 3.0.11 ke stažení zde.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Slovenský překlad můžete stáhnout zde https://www.phpbb.com/customise/db/translation/slovak/. Ale je pouze pro verzi 3.0.11, pro 3.0.12 zatím oficiální slovenský překlad není.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
pomože neidko prosím z nastavovanm opravnenim nejak mi to nejde a par veci nevídím tu je moje forum: http://gamma.4fan.cz/forum
Na Vašem fóru vidím kategorii a v ní fóra. Oprávnění fór můžete spravovat v administraci ve Fóra > Oprávnění fór.
Kontaktujte nás | FAQ
Je třeba si jen správně nastavit oprávnění. Pokud se nezobrazují tlačítka, tak Vám ve stylu v adresáři imageset chybí složka cs.
Kontaktujte nás | FAQ
Aha dobbre dik terza som sa rozhodol strašne sa mi páči táto téma a chcel bysom ju nevedle by niekdo tútp tému pre verziu 3.0.11 prosím?
http://demo.phpbb3styles.net/Supernova lebo je len na 3.0.8 dík
Styl Vám bude fungovat i na verzi 3.0.11, takže ho můžete použít.
Kontaktujte nás | FAQ
Předpokládám, že máte verzi 3.0.11. Šablona by neměla dělat problém s touto verzí (je založena na Prosilveru).
Opět nezapomeňte, že není lokalizovaná a tak si budete muset překopírovat tlačítka do složky imageset/sk/, stačí použít ta anglická, popřípadě se můžete po nějakých tlačítcích ve slovenštině poohlédnout na netu.
1. Murphyho zákon:
je s nim problém nahram to a pozrite ako to je vidíte to dobre alebo nie? ak nie tak prosím neviete prečo tu sa pozrite: http://gamma.4fan.cz/forum/
Až na ty vložené image (zámky, grafy, kytičky) je funkční. Vymažte cache fóra (v ACP).
Netuším co jste dělal za změny a kde.
1. Murphyho zákon:
Podle chybové hlášky v administraci Vám chybí překlad v sadě obrázků "sk" (příspěvky výše).
Kontaktujte nás | FAQ
dobre že chýba ale čo mám ja spraviť niedko iný ma tuto temu a ide mu v poriadku len hu tam dal a išla mu nemusel nič robiť ja neviem čo mám robiť vysvetlite mi to ja neviem čo po mne chcu nechápem to hu tam nestači dať a ide!
Šablonu jsem otestoval a žádný problém s ní nemám. Zkuste ji deaktivovat a odstranit. Potom ji znovu nahrajte a aktivujte.
Kontaktujte nás | FAQ
Vámi uvedený styl (pro verzi 3.0.8) jsem nainstaloval na fórum verze 3.0.12 a bez problémů se mi vše zobrazuje.
1. Murphyho zákon:
... Zkuste ji deaktivovat a odstranit. Potom ji znovu nahrajte a aktivujte.
Co více dodat. Jasná rada.
My zase nevíme "čo píše" tak nemůžeme konkrétně poradit.
1. Murphyho zákon:
Vymazal jste vše v ACP -> Styly (template, skiny, obrázky) a také cache?
Odkud jste šablonu stáhl. Já jsem použil šablonu z databáze phpbb, nikoliv nějakou pochybnou.
Chyba je v souborech šablon.
1. Murphyho zákon:
nechápem nevedel by to niekdo spraviť a stiahol som to tu: http://demo.phpbb3styles.net/Supernova a v phoode poskytnem ak tu je PM sa dá napísať tak poskytnem FTP
No problém je, že jsem tu šablonu stáhl také z těchto stránek (pro 3.0.8) a funguje naprosto spolehlivě. Také jsem testoval tu Vaši co máte na FTP a je rozdílná.
Přehraji Vám tam originální soubory této šablony a musí fungovat
1. Murphyho zákon: