#1 2013-10-11 18:49:55

Haar
Člen

[Vyřešeno] Hostname lookup for "www.xxx.cz" failed.

Dobrý večer,
včera jsem se pokoušela založit subdoménu na mé doméně 2. řádu haar.cz . Což se mi nakonec podařilo, ale po určité době obojí přestalo fungovat. Google Chrome mi hlásí jeho obligátní "Jejda" a Opera: Hostname lookup for "www.haar.cz" failed.
Zrušila jsem subdoménu, přeinstalovala Wordpress, změnila dvakrát DNS u Forpsi a nic. U DNS na Endoře nemám žádný záznam ale když se ho pokusím přidat hlásí mi to, že již existuje. Také v seznamu událostí se píše toto: Byl překročen maximální počet současně běžících PHP procesů (6). Z toho důvodu je načítání webu zpomaleno. Doporučujeme optimalizaci webu, nebo navýšení hostingového programu.
Asi jsem tam ve své přehnané samostatnosti něco "vylepšila" a už se s tím potýkám druhý den.
Kdybych neměla zaplacený program plus, tak tu doménu smáznu a zkusím zadat znovu.

Předem díky (psala jsem i tiket, ale nejspíš se můj problém týká něčeho na co neodpovídají)

#2 2013-10-11 21:20:31

Trade
Endora rádce
Místo: Česká republika
Web

Re: [Vyřešeno] Hostname lookup for "www.xxx.cz" failed.

Všechny záznamy DNS máte smazané. Chtěl jsem Vám je vytvořit, ale není to možné - A záznam existuje, ale není vidět v seznamu a tím pádem nelze přidat. Doporučuji vyčkat na odpověď admina na ticketu, případně se vyjádří zde na fóru.

Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz

#3 2013-10-11 21:31:05

Haar
Člen

Děkuji mnohokrát, vyčkám:)

#4 2013-10-14 07:53:58

Rozi
Endora rádce

vyřešeno po e-mailu

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK