#1 2013-10-13 13:09:41

jurka978
Člen

Nejde se mi dostat stránky s configem

Dobrý den nevím proč ale z nějakého důvodu když si chci založit novou doménu tak se sice založí ale ani po 30 minutách ani po několika dnech když se chci na stránku dostat přes jakoukoliv aplikaci (wordpress, joomla) cokoliv tak to nejde a nejde. Vždy mi to hodí problém že to nemůže najít. Tento problém se mi vyskytuje už nějaký ten měsíc před tím jsem nepotřeboval novou doménu ale teď už potřebuji i při starých jsem se tam nemohl dostat. Zkrátka jako kdyby mi Endora stránku nevytvořila nedokážu se tam dostat a když zadám název webové stránky tak mi to také nic nenajde.

#2 2013-10-13 13:16:55

Destroyer
Endora rádce
Web

Re: Nejde se mi dostat stránky s configem

nespamujte forum!
krome toho jste neuvedl domenu a tak je toto tema bezpredmetne

#3 2013-10-13 13:30:27

Trade
Endora rádce
Místo: Česká republika
Web

Máte zaregistrovanou doménu 2. řádu http://testing2.cz/, která není zaplacena a zaregistrována. Pokud ji chcete používat, musíte si ji zaplatit. Pokud chcete mít doménu zadarmo, tak si zaregistrujte doménu 3. řádu.

Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz

#4 2013-10-13 13:30:56

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Web

Pokud si doménu 2.řádu nezakoupíte a tím i "neaktivujete", nemůže ji žádný prohlížeč nikdy zobrazit a najít.

Zakupte si doménu 2.řádu podle Vašich požadavků (pokud bude volná), popřípadě si zaregistrujte Free doménu 3.řádu.

1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK