Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím, udržujete kompletní zálohy všech souborů na webu?
Já jsem klikl na takové tlačítko "zálohovat" ve správci souborů a prý se nepodařilo složku zkomprimovat.. já jsem tam musel naházet asi 3GB svých souborů z počítače, protože mi SkyDrive nenechává soubory, na kterých proběhla nějaká změna
Potřeboval bych zálohy do budoucna pořešit až budou na webu větší věci ke stažení, Díky
Ano, zálohy existují. Provádějí se automaticky. U domény klikněte na Zálohy a vyberte z jakého dne chcete zálohu obnovit.
Zálohu webu můžete vytvořit tak, že přejdete do správce souborů -doména a u adresáře web kliknete na zálohovat.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
a jsou kompletní? Jednou jsem musel obnovit ze zálohy a chyběly obrázky, které jsem uploadnul, text we wordpressu zůstal a teď mi to vyhodilo ten error, mám Mega doménu teodorpravicky.eu, můžete na to mrknout?
Provádí se záloha celého adresáře web. Když ve správci souborů kliknete na zálohovat, tak se Vám objeví chyba?
Kontaktujte nás | FAQ
jo, chyba "nepodařilo se zkomprimovat"
Pokud máte problém s vytvořením zálohy, tak Vám doporučuji napsat na info@endora.cz. Admin se na chybu co nejdříve podívá.
Kontaktujte nás | FAQ
napíšu tam, děkuji Vám za pomoc
problém se zálohováním webu přes možnost Zálohovat ve Správci souborů byl vyřešen.
Stránky 1