Nejste přihlášeni
Zdravím mám u endory web a mám taký problém chcel by som mám minecraft server a nás serverby potreboval email len problém je že chceli by sme nejaký dobrý email z dborou koncovkou tak teraz máme koncovku .centrum.sk nepozná niekto nejaký iny Email hosting a free ak by šiel a jednoduchý prosím?
Existuje jich několik, např. Seznam.cz, email.cz, gmail.com, atlas.cz, zoznam.sk...
Případně si můžete založit mail s názvem domény.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
no ja viem poznám že sa to dá založiť podla domény len problém je to ja poznám všetky tieto a myslím si že niektoré sú zložité aj keď im chápem ale tak ja by so mal rád nejakú vlastnú len problém je v tom, že ja by som napríklad škoda že sa nedá že gamma@gamma.4fan.cz to je také naprd lebo ja nemám na doménu a mám od vás freehosting doména 3rádu a neviem si rady
Každá doména umožňuje mít "vlastní" email.
U domény si nastavíte přesměrování emailu a pak vše co bude odesláno na cokoliv@domena.tld (cokoliv@gamma.4fan.cz) bude systémem přesměrováno na Vámi nastavenou emailovou adresu.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Jak jsem již uvedl každá doména umožňuje nastavení přesměrování emailu, tedy i doména 3.řádu.
Přehled domén -> kliknout na danou doménu -> v hlavním okně výrazný nápis "Přesměrování e-mailu" -> vyplnit položku pod textem (např.: muj_email@azet.sk) -> Přesměrovat.
Pak jakýkoliv email zaslaný na cokoliv@domena.tld bude přesměrován na muj_email@azet.sk
1. Murphyho zákon:
U domény 3. řádu si nemůžete vytvořit email cokolik@gamma.4fan.cz, ze kterého budete moci odesílat maily atp., protože pokud využijete službu například domains.live.com, tak je třeba nastavit MX záznamy na jejich servery a to u domén 3. řádu není možné. Můžete ale využít přesměrování podle návodu kolegy výše. DNS záznamy je možné editovat pouze u domén 2. řádu.
Kontaktujte nás | FAQ
No tak prečo mi píše že to tak možem mať ja tu stále hovorím o tom že mám domenu 3 radu a on ani nevie že .4fan.cz domena je 3 radu tak nechápem prečo mi písal že to ide jaj ale neviem ako oto inak spravťit mne sa nepačia koncovky ako centrum.sk a take blbosti
Ano, jde to pomocí toho přesměrování. Do přesměrování si zadejte email, na který všechny emaily chcete přeposílat. Potom každý email zaslaný na xxx@gamma.4fan.cz bude přesměrovaný na uvedený email.
Vlastníte doménu 3. řádu a tím pádem není možné spravovat emaily @gamma.4fan.cz, protože k tomu je třeba změna MX záznamů na emailové server. Přesměrování ale použít můžete.
Kontaktujte nás | FAQ
Ano, tak to funguje.
1. Murphyho zákon:
Jedinou nevýhodou je, že pokud budete odpovídat na přesměrovaný email, tak budete odpovídat z emailu gamma@centrum.sk.
Kontaktujte nás | FAQ
Už Vám to několikrát psal kolega v příspěvcích výše. Stačí se podívat o několik příspěvků výše.
Kontaktujte nás | FAQ
Zdravím dal som svoj email na ktory to presmerovať a nič viac napísalo že presmerované a ako si nastavim aby ked posiela na gamma@gamma.4fan.cz nechápem ako to spraviť spravil som že som dal na aky ma presmerovat ale ako zistim na ktory ma pysat email?
Všechny emaily budou přesměrovány. Může napsat například na info@gamma.4fan.cz nebo nic@gamma.4fan.cz, ale všechny maily odeslané na tyto adresy budou přesměrovány na Vámi zvolenou - gamma@centrum.sk.
Kontaktujte nás | FAQ
Odkud by měl dotyčný psát?
Z Vašeho webu (formuláře na něm, který jsem nikde nenašel), nebo ze svého mailového klienta?
1. Murphyho zákon:
Zpráva dle Vašeho požadavku byla odeslána na uvedený email gamma@gamma.4fan.cz
1. Murphyho zákon:
Ano, již Vám to zde bylo několikráte zdůrazňováno. Tedy ještě jednou (snad naposledy):
každý, kdo napíše na adresu
cokoliv@gamma.4fan.cz, kde cokoliv = platný řetezec
bude doručeno na Vaši nastavenou emailovou adresu.
1. Murphyho zákon: