Nejste přihlášeni
Stránky 1
Nahral sem sve stranky na hosting a vyhazuje mi to tuto chybu, pritom qcube nepouziva ani htaccess, coz by jak sem se docetl nemelo snad ani vadit.
Mohl by nekdo poradit?
Doména?
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
pardon
frvrbka.cekuj.net
Zapněte si logování chyb na doméně, buď do souboru, nebo přímo na obrazovku.
Chyba mohla nastat i nekorektním přenesením souborů na FTP, překontrolujte si nahrané soubory.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Fatal error: require(): Failed opening required '/frvrbka.cekuj.net/web/includes/qcubed/_core/framework/DisableMagicQuotes.inc.php' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/users/tohn/frvrbka.cekuj.net/web/includes/configuration/prepend.inc.php on line 35
pokud te chybe rozumi, tak se snazi ten require otevrit neco, co je uplne nekde jinde...
jenom pro presnost u qcube je dulezite nastavit docroot - ten je frvrbka.cekuj.net a subdirectory - coz je /web
problem vyresen, stacilo docroot zmenit na /home/users/tohn/frvrbka.cekuj.net
vyskytl se mi ale jiny problem ,tentokrat s databazi. jaky adapter vyuzivaji databaze? pochopil sem z phpadmina ze mysqli?
Podporovány by měly být mysqli, mysql a PDO.
Upravil jp007 (2013-10-01 14:26:12)
ani jedno mi nefunguje, jako prihlasovaci udaje bych mel uvest uzivatele, ktereho jsem si vytvoril pro pristup do databaze ne?
moc moc dekuju
jeste posledni otazka, proc se mi nenacitaji nektere jq a js soubory a pise mi to ze nebyly nalezeny ale na serveru jsou?
Upravil Jayme (2013-10-01 19:20:23)
Kde se Vám chyba zobrazuje? Na Vašich stránkách žádný problém nebo chybu nevidím.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
v konzoli v chromu
Máte tam špatné smerovanie, príklad:
Špatná adresa: http://frvrbka.cekuj.net/web/assets/_co … everse.png
Správna adresa: http://frvrbka.cekuj.net/assets/_core/i … everse.png
- je tam navyše jeden adresár web
aha, vidim, to budu muset smazat subdirectory, coz rozhazi nektere cesty budu muset asi najit primo misto, kde se ty soubory volaji.
Upravil Jayme (2013-10-01 20:51:49)
Stránky 1