Nejste přihlášeni
Stránky 1
Chat který je zakázaný je tzv. ajax (chat) tj. funkce která ten chat v pravidelném časovém intervalu aktualizuje, takový chat je zakázaný (je povolený pouze z externích webů mimo endoru). Chat bez funkce automatické aktualizace můžete používat.
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Můžete využít například shoutbox od blueboard - http://miniaplikace.blueboard.cz/sluzby-shb, ten je tu celkem rozšířený.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
wamp, xampp...naco se učit na živém hostingu kde si nemůžete nastavit PHP, APACHE atd. Nebo virtualbox a nějakej LAMP
Linux is like a wigwam. No Windows, no Gates and Apache inside!
podle mě ho chce využívat prakticky na tom webu třídy nejen na localu ... takže by ho bud musel ochutit o refresh, iframnout z jinyho hostingu nebo koupit něco jako raspberry pi a udělat si na tom webserver - staci zakladni linux nastavit si na routeru povoleni na port 80 z venku (nebo pripadne i jine), ale to už je asi na větší hraní trochu zase
(stale mě napadá i websockets ale za ty dva roky co o něm vím jsem se nějak nedostal k tomu si o něm něco podrobněji nastudovat takže nevim jak by to fungovalo atd.)
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
třídu? Jakože jste učitel?
Tak soukromé doporučení - savana má aktuálně akci balíček savana100 za cenu kterou si určíte - to v praxi znamená, že máte na rok profesionální hosting za 15Kč s daní. To zvládne i chudý student. .eu doménu máte taky za pár korun. Za míň než jedny cigára máte hosting i s doménou. Chatů tam můžete mít třeba dvacet
Neberte to jako reklamu, protože savana tím jde sama proti sobě. Jen doporučení, protože pro zákazníka je to super.
Stránky 1