Nejste přihlášeni
Stránky 1
Potřeboval by jsem poradit se sprovozněním stránky trakcnibaterie.eu joomla nainstalována ale stále nejde. pokud možno prosil by jsem postup děkuji
Doména není ještě registrována. Kdy jste doménu zaplatil?
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Včera večer
Bankovním účtem? Převod trvá cca 1-2 dny. Ještě vyčkejte, během dneška by měla být aktivní.
Zatím můžete pracovat na dočasné adrese http://trakcnibaterie.eu.srv91.endora.cz/.
Kontaktujte nás | FAQ
ano bankovním převodem... počkám
Nemusí se něco přenastavovat ?
Až se doména aktivuje, tak bude plně funkční a budete moci na ní začít pracovat. Nastavovat nic nemusíte. Pokud ale pracujete s dočasnou adresou, tak tu bude potom třeba změnit v nastavení Joomly na tracknibaterie.eu.
Kontaktujte nás | FAQ
JE mi líto ale jsem si jistý že jsem pladbu provedl správně a prozatím nic
Platba převodem na účet není aktivní na účtu adresáta okamžitě. Převod, včetně zpracování a přiřazení platby k Vaší objednávce je 1-2 dny, jak Vám již kolega uvedl.
Pokud jste platbu provedl včera večer, můžete v průběhu dalších 2 dní očekávat zaregistrování a zprovoznění Vašich služeb. Stav objednávky můžete také sledovat v administraci Vašeho účtu v sekci Fakturace.
Doporučuji Vám také spárovat Váš účet s mojeID, máte objednánu pouze doménu a povinnost spárování účtu tímto není zrušena. Pokud plánujete do 30 dní zakoupení programu (Plus nebo Mega), pak placený program na jedné doméně na účtu nahrazuje spárování s mojeID účtem, viz Podmínky použití bod 5.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Po spárování nadále běží odpočítávání 30 dnů ? Pokud je to tím placením tak počkám pár dní děkuji za pomoc
Chtěl by jsem eště požádat o potvrzení domény pro apps google
Máte už vytvořenou službu Google Apps pro doménu? Služby můžete založit na zkušební dobu 30 dní, potom se musí zaplatit na další měsíc a nebo déle. Pokud chcete vytvářet a používat maily zadarmo,tak doporučuji použít službu http://domains.live.com/, která je zdarma. Můžete zde mít až 50 emailových shránek.
Kontaktujte nás | FAQ
Potřeboval by jsem nastavit
DNS záznam Typ: MX
Host: trakcnibaterie.eu
MX server: b1a2ad67be93d3438075d14e4ff9e3.pamx1.hotmail.com
TTL: 3600 nebo 1 hodinu
Priorita: 10 (nebo vysoká priorita)
Děkuji
DNS záznamy u domény si můžete nastavit v administračním rozhraní v Přehled domén -> doména (trakcnibaterie.eu) -> DNS
1. Murphyho zákon:
Nastavil jsem MX a TXT a stále mi nepovoluje ověření
Odstraňte si MX záznamy směřující na Endora.cz (mail.endora.cz. a mx.endoraland.com.)
1. Murphyho zákon:
Stránky 1