Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím, lze na jednom hostingu založit jak Joomlu tak i Prestashop či musím mít dva pro dvě domény? Díky
Zřejmě máte na mysli uživatelský účet.
Na jednom účtu můžete mít domén, kolik potřebujete, na jedné doméně můžete mít tolik systémů, kolik Vám prostor pro danou doménu dovolí (FTP a SQL).
Na doméně tedy můžete mít jak Joomla! tak i PrestaShop, nelze však využít obě "automatické" instalace, jeden ze systémů musíte nainstalovat ručně. Doporučuji však pro každý systém vlastní databázi.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Děkuji, a ještě otázka, mám doménu gabrielleb.cz a chci doménu 3. řádu (2.?) eshop.gabrielleb.cz ale nenašel jsem tuto možnost v registraci domén. Jak to lze udělat? Díky
Stačí si vytvořit subdoménu. Ve webadministraci máte na výběr ze 3. možností, jak se subdomény budou vytvářet.
Buď vytvoříte v adresáři web složku eshop, potom to lze pomocí .htaccess souboru a nebo subdomény budete vytvářet v adresáři gabrielleb.cz/sub.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Nastavení domén 3.řádu můžete ovlivnit v administračním rozhraní.
V přehledu domén u dané domény je k tomu nabídka:
1. Subdoména se vytvoří automaticky a to tak že na ftp ve složce jejdass.eu/web vytvoříte složku s požadovaným jménem subdomény. Např obsah složky jejdass.eu/web/moje/ bude fungovat jako http://moje.jejdass.eu.
2. Systém se o subdomény nestará a všechny požadavky směřují do složky jejdass.eu/web. Subdomény může uživatel řešit pomocí souboru .htaccess.
3. Subdoména se vytvoří automaticky a to tak že na ftp ve složce jejdass.eu/sub vytvoříte složku s požadovaným jménem subdomény. Např obsah složky jejdass.eu/sub/moje/ bude fungovat jako http://moje.jejdass.eu.
Nyní máte nastavenu variantu 1.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Moc díky
Stránky 1