Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli server Endory podporuje soubory JNLP.
Nebo je možné někde zjistit všechny podporované soubory?
Předem děkuji.
Co tim myslite podporuje?
Možná jsem špatně formuloval dotaz...
Jedná se mi o Java aplikaci, kterou bych si rád umístil na web, a rád bych ji propojil s databází a také umožnil uživateli přístup k této aplikaci. Jedná se o JavaWebStart, která se spouští přes soubor .jnlp a ten by měl být podporovaný ze strany serveru (pokud jsem to dobře pochopil).
Ale vyzkoušel jsem si to a zjistil, že aplikace funguje správně, ale přesto jsem narazil na jiný problém. Nedokázal jsem se připojit z této aplikace k databázi. Mohl by mi někdo poradit, jak se připojit?
jdbc:mysql://(host/ip):port/databasename", "username", "password"
Předem děkuji.
Zkuste:
... ("jdbc:mysql://localhost/jmeno_database", "uzivatel", "heslo_uzivatele")
popř.:
... ("jdbc:mysql://sql9.endora.cz:3314/jmeno_database", "uzivatel", "heslo_uzivatele")
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Možná jsem špatně formuloval dotaz...
Jedná se mi o Java aplikaci, kterou bych si rád umístil na web, a rád bych ji propojil s databází a také umožnil uživateli přístup k této aplikaci. Jedná se o JavaWebStart, která se spouští přes soubor .jnlp a ten by měl být podporovaný ze strany serveru (pokud jsem to dobře pochopil).
Ale vyzkoušel jsem si to a zjistil, že aplikace funguje správně, ale přesto jsem narazil na jiný problém. Nedokázal jsem se připojit z této aplikace k databázi. Mohl by mi někdo poradit, jak se připojit?jdbc:mysql://(host/ip):port/databasename", "username", "password"
Předem děkuji.
Můžu se prosím zeptat: spuštění přes JNPL vám tedy na endoře šlo? Díky moc! Latalik
Stránky 1