Nejste přihlášeni
Stránky 1
Téma uzavřeno
Zdravím, jak dlouho trvá, než se po založení webu zpřístupní administrace a FTP?
V potvrzovacím majlu po založení je psáno, že to má být vše funkční do 30 minut, ve FAQ,že max do 2hodin..
Už to jsou cca 4 hodiny a FTP ani administrace nefunguje.(Hlásí to furt "Chybné uživatelské jméno nebo heslo")
Web již existuje, protože se na něj dostanu, ale nemůžu nahrát z důvodů nahoře psaných obsah.
Administrácia by mala byť funkčná hneď po zaregistrovaní. Teda ak si sa náhodou neklepol v hesle.
Skús si zaslať zabudnuté heslo k tvojmu mailu. Chyba v preklepe sa môže stať ľahko, stačí že máš omylom zapnutú inú klávesnicu, napr anglickú a už písmená Y a Z sú vymenené.
FTP keď si nastavíš cez administráciu by malo byť funkčné do pár sekúnd.
ne ne,heslo i login je vpořádku, jak jsem je zadal, tak i došlo v potvrzovacím majlu a tak je i zadávám. Klávesnici na zadávání hesla nepoužívám - je v čistým text ASCII formátu a mezery před či za nejsou, takže CTrl+C - CtrL+V to jistí .(překlep se dá vyloučit)
Při pokusu o zaslání hesla jsem se daleko nedostal, zřejmě to nefunguje....
http://webadmin.endora.cz/auth/password
Vzdálený server/soubor nebyl nalezen
Pokoušíte se přistoupit na adresu http://webadmin.endora.cz/auth/password, která je nyní nedostupná. Zkontrolujte, zda je adresa zadána správně, a pak zkuste stránku načíst znovu.
Někde bude chyba, ale u mě asi těžko.
heh a kdy to bude? Až příští měsíc?
hmm, zvláštní, založil jsem si web novej a vše hned po založení funguje...
(...teda až na WEB-FTP v administraci-ať dělám,co dělám,tak to má stejný výsledek, jako bych nedělal vůbec nic ,ale normální FTP přes klienta funguje)
Celkem by mě zajímalo, jak je nastavená politika pro heslo a jestli jí rozsah původního hesla 29 znaků odpovídal
Je uvedena pouze minimální velikost(6znaků),ale maximální ne.
Maximálna dĺžka by mala byť maximálne 20 znakov, napríklad Google viac nedovolí použiť a tiež aj iné spoločnosti povolia maximálne len 20 znakov. Neskúšal som ani toľko, štandardne používam 8-10 miestne heslá v kombinácií veľkých, malých písmen a čísel.
nj,min a max délka hesla by měla být uvedena hned při registraci a pokud je větší než povolená, tak to má hodit chybu.
Systám moje heslo vzal a ve stejné podobě mi je poslal jako platné, takže, pokud je heslo neplatné(jako že asi ano), tak je potom v takovém systému chyba, která by se měla opravit
Na některejch webech jsou v hesle zakázaný některý znaky " / " ," * " ," ? ",ale délka ne(zkoušel jsem max 30), takže čert ví, co je kde platný nebo není a vznikají tak zbytečný problémy tohoto typu, když není u formuláře uveden platný rozsah hesla.
Čo ja poznám užívateľov tak si nevolia tak dlhé heslá, prevažne 6-8 znakové používajú a nie hneď na stránke s ktorou nemajú skúsenosti hneď napoprvé dajú 30 miestne heslo. sám som to neskúšal a ani nemám zapotreby. Ja tu mám 13 miestne heslo a funguje bez problémov. Pokiaľ systém heslo zobral a zaslal aj na mail tak by ho malo zobrať. Skús ho prípadne vždy o jeden znak skrátiť a istotne ťa niektoré pustí a tým zistíme max dĺžku hesla :?
Metoda zjištění délky hesla jeho postupným zkracováním se nechytla - skončil jsem u 7-mi znaků zprava i zleva a výsledek = 0.
Kdoví, jak si to systém zakódoval..
Délku zadávaného hesla neřeším, protože je neopisuji.I kdyby mělo třeba 180 libovolných znaků, nebyl by to problém.
Čím je delší, tím lepší,ne?
jj,měl jsem začít na míň znacích, ale vzhledem k tomu, že bych si tam potom pravděpodobně nastavil něco když ne stejnýho ,tak velmi podobnýho,tak bych dopadl asi stejně jako teď.
(takže je to lepší risknout hned na začátku ,než kdyby tam už byl hotovej obsah a nemohl se k němu potom dostat)
Je pravda že čím dlhšie heslo tým silnejšie. Lenže heslo by si majiteľ mal pamätať aby si ho nemusel nikam ukladať a neprišlo k jeho odcudzeniu niekým iným ;o) Ja používam jedno 20 miestne, jedno 13 miestne, jedno 11 miestne, jedno 10 miestne a dve 8 miestne heslá ktoré si pamätám a nikde ich nemám uložené, ani v PC aby sa mi k nim nedostala neoprávnená osoba
Počkej, až se někdy lekneš a zapomeneš všechny :mrgreen: Znám takový případ...
jj,mnemotechnické pomůcky u hesla používám taky,ale nesmí se zapomenout právě ta mnemo-pomůcka a právě proto je jistější, když je někde v trezoru, kterej je zamčenej v dalším trezoru a hlídanej pittbulem(případně tchýní) na kousku papíru načmáráno heslo pro případ ztoskotání.
ja mam pro jistotu hesla na stařičké disketě v souboru txt :mrgreen:
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
ano..moje slova - bezpečnost nade vše
bohuzel nikde nevidim o jakou domenu slo
Stránky 1
Téma uzavřeno