Nejste přihlášeni
Stránky 1
Pomůže mi někdo vyřešit problém s přeposíláním mailu na gmail.com ? DNS servery mam nastaveny takto:
Doména Typ Obsah Prio TTL
androidlehce.cz A 77.78.104.3 0 900
androidlehce.cz MX mail.endora.cz 10 600
*.androidlehce.cz CNAME androidlehce.cz 0 900
mail.androidlehce.cz A 82.208.29.194 0 900
¨
email na který to chci přeposílát je androidlehce@gmail.com V administraci endory mam vyplněno. Vždy mi přijde mail zpět.
Díky za rady.
s jakou chybou se Vám e-mail vrátí?
doména je na Endoře jako Alias, tedy přesměrování e-mailu je platné pro doménu int.cekuj.net.
Systém při nastavení přesměrování pošty bere v potaz pouze hlavní doménu, tzn ve Vašem případě nastaví směrování cokoli@int.cekuj.net > androidlehce@gmail.com.
Máte pravdu, na adresu: cokoli@int.cekuj.net to funguje v pořádku. Dá se nějak udělat aby doména androidlehce.cz byla hlavní? int.cekuj.net tam nemusí byt ani jako alias. V administraci jsem na to nemohl přijít jak to udělat, aniž bych musel koupit znovu placeny hosting na další doménu.
Děkuji za rady.
... V administraci jsem na to nemohl přijít jak to udělat, aniž bych musel koupit znovu placeny hosting na další doménu. ...
Převod programu z domény na doménu je možný "výměnou" za zkrácení doby platnosti programu o 2 měsíce.
Zrušíte alias, přidáte si doménu do systému, zkopírujete obsah domény int.cekuj.net na doménu androidlehce.cz případně opravíte údaje v databázi o doméně (podle daného CMS) a převedete si na ni program, který bude mít o 2 měsíce kratší platnost.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Vyřešeno, děkuji
Stránky 1