Nejste přihlášeni
Dobrý den,
chci požádat jestli byste mi nezměnili DNS servery na ns.endora.cz a ns.endoraland.com pro správný chod mé domény. Jelikož jsem v administraci v endoře nový tak jestli byjste mi i nenapsali správný postup kdybych to musel nakonfigurovat já.
Děkuji
Pokud máte doménu registrovanou u jiného registrátora, tak si u něho musíte změnit DNS na servery Endora.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Nejprve musíte uhradit platbu za objednanou službu - registrace domény. Po provedené registraci budou záznamy nastaveny na Endora a doména bude funkční.
Pokud chcete vidět obsah Vaší domény před aktivací služby, pak jej naleznete na této adrerse
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Během dnešního dne jsem už uhradil platbu tudíž během dnešního dne nebo zitřka by platba měla být uhrazena jinak děkuji
Pokud platíte platební kartou, tak je platba uhrazena do 2 dnů. Až se částka připíše na účet, tak se doména ihned aktivuje a bude plně funkční, není třeba měnit DNS na servery Endora. To se musí pouze v tom případě, kdyby byla doména registrována u jiného registrátora (například Wedos) a Vy byste chtěl mít doménu u Endory.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Aha jo dobře děkuji za odpvěď