Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, je možné že moje stránka www.sdhzdar2.maweb.eu by mohla být napadena nějakým virem ? Hodně blbne a mizí z ní obsah... Neznáte nějaký antivir který by pomohl, děkuji za odpověď..
Jaký obsah Vám zmizel? Pokud byste měl napadené soubory, tak to zjistíte tak, že si soubory z FTP překopírujete do PC a pokud některé budou obsahovat vir, tak Vám to antivir ohlásí.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Obnova stránky když když dám Zálohy, tak se vrátí všechno vzhled, příspěvky, obrázky do toho stavu kdy byla provedena záloha mám pravdu? Promiň te že se tak blbě ptám, ale už si nejsem skoro ničím jistý co na tom webu dělám...
Pokud je záloha k dispozici, tak vše co obsahuje se nahraje zpět na FTP, tzn. celý obsah se nahraje místo aktuálního na FTP. Pokud Vám jde ale o obnovu dat (příspěvky, uživatelé atp.), tak to se ukládá do databáze.
Kontaktujte nás | FAQ
Já bych potřeboval jednu stránku aby se vrátila o dva dny zpátky, což vidím v záloze, a FTP mě nefunguje..
Upravil mareczech (2013-08-08 18:47:35)
Ve webadministraci v sekci MySQL databáze si u používané databáze klikněte na Zálohy. Stáhněte si ji, přihlašte se do phpMyAdmin a zálohu naimportujte. Zálohu máte k dispozici i ze dne 6.8. 2013, pokud ji chcete starou 2 dny.
Kontaktujte nás | FAQ
Tákže samotné zálohy by mi tu stránku nevrátili do toho stavu před dvouma dnama ?
Záloha webu ne. Je nutná záloha databáze, kam se všechna data ukládají.
Kontaktujte nás | FAQ
a kterou zálohu databáze stáhnout ? já tu vidím jenom zálohu ze 16.7.2013 a použitou 21.7. 2013.. to je 3 týdny práce zpět.
U databáze na které běží WordPress (www.sdhzdar2.maweb.eu) jsou k dispozici zálohy od 18.7.2013 do 8.8.2013 (dnes).
Kontaktujte nás | FAQ
Já jí prostě nevidím...pardon..
Díváte se na špatnou databázi. K uvedené doméně, kde je nainstalován WordPress je poslední databáze, která má 38% obsazeného místa, byla použita dnes.
Kontaktujte nás | FAQ
Už jí vidím, stáhnu zálohu, já u ní nemám napsaný datum vytvoření, to mě zmátlo. A phpMyAdmin to najdu kde ?
Vybral jsem tedy databázy ze dne 5.8. 2013, kam ji tedy nahrát ?
Službu máte umístěnou na serveru 6. Takže do phpMyAdmin se přihlásíte na adrese https://sql6.endora.cz/.
Kontaktujte nás | FAQ
a přihlašovací údaje jsou podobné jako ve kterém přihlašovaní na endoře ?
Pokud nevíte, jaké jsou přihlašovací údaje k databázi, tak se podívejte do konfiguračního souboru wp-config.php, ve kterém údaje jsou.
Kontaktujte nás | FAQ
Zálohu naimportovat do Databáze nebo do Import ( co tam vyplnit? ) ?
Tabulky, které tam máte teď můžete smazat předtím, než naimportujete nové - doporučuji provést raději vlastní zálohu.
Po přihlášení do phpMyAdmin vlevo klikněte na databázi. Potom nahoře v menu na "Import". Vyberte .SQL soubor ve Vašem počítači a klikněte na "Proveď".
Kontaktujte nás | FAQ
Paráda, já Vás nemít, jste moc laskavý, děkuji za Váš čas, děkuji moc. Přeji příjemný zbytek dne.
Stránky 1