Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
potřeboval bych vyřešit můj problém, kdy se nenačte můj web ani administrace, jenom se načte bílá obrazovka, byl bych rád, kdyby jste to nějak vyřešili nrpt.clanweb.eu
Jedna se o nejakou chybu v aplikaci. Zapnete si vypisovani chyb, nebo logovani do souboru
Jak to mám udělat, v tomto oboru nejsem takový profík, do administrace se nedostanu Mám to udělat přeš FTP ? to ale stejně neumím nemůžeš mi smazat všechny pluginy ?
V administraci Endory v přehledu domén klikněte na doménu a dole uvidíte PHP nastavení. Tam si aktivujte buď error log a nebo chyby v prohlížeči.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Pro mě by bylo lehčí smazání všech pluginů stejně nevím pořádně, která bije
U domény nrpt.clanweb.eu jsem Vám aktivoval zobrazování PHP chyb a ukládání do error logu. Změna se projeví během 6 hod.
Kontaktujte nás | FAQ
Fatal error: Call to undefined function bbp_get_reply_post_type() in /home/users/dave654/nrpt.clanweb.eu/web/wp-content/plugins/bbpress-admin-notes/bbp-admin-notes.php on line 167
to je ta chyba ? teď, jak ji odstraním, jak můžu smazat ten plugin, jinač díky za to nastavení.
Plugin bbpress jsem Vám smazal. Stránky Vám už běží.
Kontaktujte nás | FAQ
Děkuji, ještě bych se chtěl zeptat, jak si s takovým problémem můžu poradit sám ?
Pokud se vyznáte ohledně PHP kódu, tak se na řádek, kde je chyba můžete podívat a zkusit ho opravit. Další z možností je podívat se, jestli se stejný problém neřešil na ofiniálcíh stránkách pluginu. Potom tu je možnost plugin ručně smazat z FTP a zkusit znovu nainstalovat, jestli se problém bude opakovat.
Obvykle stačí jen reinstalace pluginu pokud se problémem nechcete zabývat a hledat chybu nebo se v PHP nevyznáte.
Kontaktujte nás | FAQ
Stránky 1