Nejste přihlášeni
Stránky 1
Potreboval by som pomoc. Do teraz som si upravoval stránku a všetko išlo až kým som nedal načítať stránku a vidím , že sa mi dala základná téma na worpresse , článok čo som stihol dať , rubriky a všetko ostatné zmizlo a keď som dal znova načítať stránku a neišla mi načítať napísalo mi 403 - Přístup odepřen
Zkontrolujte si, zda máte nahraný index.php nebo index.html.
Je možné, že je Vaše IP adresa blokována kvůli podezření na šíření SPAMu. Zažádejte si prosím o vyjímku na adrese http://endora.cz/vyjimka.
(Určite si chcem zaspamovať vlastnú stránku) Prosím pomoc , záloha mi tiež nejde píše mi tam chybu stále .
O jakou doménu se jedná?
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Dómena 3. triedy (adrianaart.funsite.cz)... Keď sa prihlásim a nainštalujem (opäť) wordpress tak mi to chvíľu ide a potom opäť chyba ....
Doména nyní (21:53) neobsahuje žádné soubory...
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Ja viem , že nič neobsahuje pretože ak sa prihlásim do administrácie endory a dám nainištalovať wordpress tak mi dómena ide , nastavím si opäť tému a keď dám zálohovanie mi to celé padne. Mne by to zálohovanie tak nevadilo ale ak to opäť všetko nahodím (trvá mi to minimálne 2 hodiny a fakt ma to tam nebaví stále nastavovať) a potom mi to opäť padne tak skončím asi na liečení ...
7x jste instaloval WP.
Zálohování odkud? Administrace WP nebo Endora?
Pokud Endora jakým stylem (co zatrženo, kam ukládat, ...) - Zálohy doposud vždy skončili chybou.
Stáhněte si zálohu z FTP na svůj PC a nezapomeňte na to hlavní - zálohu databáze - Ta obsahuje veškeré nastavení...
1. Murphyho zákon:
7x pretože mi to vždy išlo len kým som nedal obnoviť dával som aj "ako archív do adresára backup" a aj "Nahradit súčastný web" a áno záloha skončila vždy skončila chybou. Ja by som len chcel vedieť prečo mi to všetko zmazalo a nešla mi ani dómena aby som sa tomu do budúcna vyhol.
Netuším proč chcete obnovit fungující web z chybně provedené zálohy?
Jak jsem uvedl, proveďte si vlastní zálohu FTP a databáze (po nastavení všeho potřebného).
Proč se zálohy vytváří špatně admin prověří.
1. Murphyho zákon:
ok , ďakujem za pomoc
web máte založen 2.8. proto Vám zálohy z tohoto datumu nejdou obnovit, žádné tam ještě nejsou
Stránky 1