Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ako môžem zapnúť zobrazovanie chybových hlášok?
Skúšal som niekoľko spôsobov, nič nefungovalo.
Ve webadminu v nastavení domény je pod sekcí "PHP nastavení" volba "display_errors", mělo by to stačit zaškrtnout a vyčkat až se změna projeví.
Jen doplním, že doba, než se změna projeví je kolem 6 hodin.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Aha, na prvý krát som si to nastavenie nevšimol, už to ide, vďaka za odpovede.
A naopak vypnout by to prosím šlo jak? Všechny "php nastavení" položky mám odškrtnuté, o zobrazování php chyb nestojím a přesto je na webu vidím (ještě před čtyřmi dny se nezobrazovaly, mezitím žádný zásah z mé strany). (SunLight CMS, věřím že tam to nikde interně nastavit nejde)
Ahoj,
naskočily mi taky u modulů chybové hlášky, dříve jsem tytéž vyřešil v .htaccess vypnutí hlášek, teď to nezabralo <IfModule mod_php5.c>
##php_flag display_errors 0
</IfModule>
Prosím poraďte. (www.kitespace.cz)
Najděte si řádek v daném souboru (/modules/mod_vipervideopro/helper.php on line 349), kde se vyskytuje chyba:
$doc =& JFactory::getDocument();
a zaměňte jej za
$doc = JFactory::getDocument();
Toto řešení by mělo pomoci.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Lemura: Zobrazení php chyb si můžete deaktivovat ve své webadministrace tím, že možnost odškrtnete. Změna proběhne během 6 hodin.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Super velké díky, vyřešeno
Tiež mi začalo včera, bez akéhokoľvek môjho zásahu zobrazovať hlásenie na webe http://funmaze.pixel61.eu . V administrácii nemám pritom display_errors zaškrtnuté. Je nejaké riešenie ako sa toho zbaviť?
Tiež mi začalo včera, bez akéhokoľvek môjho zásahu ...
Zřejmě Vaše úpravy šablony způsobily uvedené chyby, nebo je nevhodné nastavení pro tuto šablonu v administraci WP.
Soubory, kde se vyskytuje chyba byly upravovány včera večer a dnes těsně po půlnoci - takže proč píšete bez akéhokoľvek môjho zásahu. To není zrovna fér přístup...
Nahrajte si na FTP originální soubory šablony a pak můžete testovat, kde je chyba.
Upravil kksmirice (2013-07-31 13:00:53)
1. Murphyho zákon:
Mozna chyba na serveru. Chvilku vydrzte
Pixel61.eu napsal:Tiež mi začalo včera, bez akéhokoľvek môjho zásahu ...
Zřejmě Vaše úpravy šablony způsobily uvedené chyby, nebo je nevhodné nastavení pro tuto šablonu v administraci WP.
Soubory, kde se vyskytuje chyba byly upravovány včera večer a dnes těsně po půlnoci - takže proč píšete bez akéhokoľvek môjho zásahu. To není zrovna fér přístup...Nahrajte si na FTP originální soubory šablony a pak můžete testovat, kde je chyba.
Tento problém sa vyskytol približne o 19:30, a keď som naposledy niečo robil na stránke, tak bolo ešte pred obedom, a vtedy to tam nebolo. Keď som problém našiel, samozrejme som sa pokúšal ho odstrániť, ale nepodarilo sa mi to ani po troch hodinách usilovného hľadania na fórach, a tak som nechal všetko ako to bolo na začiatku. Nemám dôvod Vás klamať tak vás prosím, aby ste klamára zo mňa nerobili.
(Chyba nebola v mojom zásahu do šablóny, lebo táto chyba sa zobrazovala aj na inom webe )
Upravil Pixel61.eu (2013-07-31 14:30:56)
Mozna chyba na serveru. Chvilku vydrzte
Problém sa už nezobrazuje, Ďakujem
Tiež mi začalo včera, bez akéhokoľvek môjho zásahu ...
... Keď som problém našiel, samozrejme som sa pokúšal ho odstrániť, ale nepodarilo sa mi to ani po troch hodinách usilovného hľadania ...
Dělat z někoho lháře bych si nedovolil. Jen jsem uvedl to co bylo viditelné. Pokud je evidentní změna souboru v 21:30 a další v 0:17 a někdo Vám bude tvrdit, že nic nedělal, co si o tom budete myslet?
Pokud by jste předchozí příspěvek (s pokusy o nápravu) uvedl jako první, pak by jistě nebyl důvod se divit, že jsou soubory změněny, obzvláště pokud obsahem neodpovídají ani původním souborům.
Jestli se Vás moje tvrzení dotklo, i po tomto vysvětlení, pak se Vám omlouvám.
To, že jste zaznamenal i chyby na jiných webech jste uvedl až ve svém druhém příspěvku. Já se zabýval problémem, který jste popsal v prvním příspěvku a reagoval na něj.
Zda je chyba na serveru či nikoliv odhalí pouze admin, já ne.
1. Murphyho zákon:
Pokud by jste předchozí příspěvek (s pokusy o nápravu) uvedl jako první, pak by jistě nebyl důvod se divit, že jsou soubory změněny, obzvláště pokud obsahem neodpovídají ani původním souborům.
S "pokusy o nápravu" ste ma vážne dostali... Chyba sa zobrazovala aj pred editáciami v časoch, ktoré ste uviedli a v mojom prvom príspevku nie je nikde spomenuté, že som o probléme informoval okamžite ako som si ho všimol.. Očividne si musíte dokazovať že máte pravdu a robiť zo zákazníkov de**lov. Takýto prístup som si nepredstavoval keď som sa rozhodol mať doménu a hosting u Vás.. nabudúce si rozmyslím komu budem za služby platiť.
Pokud Vám ani toto nestačí
... Jestli se Vás moje tvrzení dotklo, i po tomto vysvětlení, pak se Vám omlouvám. ...
S "pokusy o nápravu" ste ma vážne dostali...
Netuším jak jinak nazvat Vaši citaci v českém jazyce.
... samozrejme som sa pokúšal ho odstrániť, ...
Nepotřebuji si nic dokazovat.
Tuto diskuzi považuji za uzavřenou. Problém je vyřešen ke spokojenosti zákazníka. To je pro mne rozhodující...
1. Murphyho zákon:
Stránky 1