Nejste přihlášeni
Stránky 1
Někdo mi asi před hodinou poslal přes Skype prosbu, abych kliknul na odkaz http://mcgiftcode.8u.cz/index.php?url=*** (* = číslo) (nebyl to ale podle mně SPAM). Zjistil jsem, že když zkopíruju odkaz, který se mi vygeneruje, tak za každého člověka, který mi na to klikne a třeba za 35 bodů dostanu minecraft giftcode.pár lidi mi na to zatím kliklo, ale před chvílí, když jsem obnovil stránku, psalo mi to:
Doména odstavena
Doména byla odstavena z důvodu závažného porušení provozních podmínek webhostingu Endora.cz . Vlastník domény byl o této skutečnosti informován na emailu.
V případě dalších dotazů se prosím obraťte na fórum podpory.
Rád bych věděl, proč? Díky
Pokud byla doména odstavena, tak z důvodu porušení podmínek Endory. Měl by Vám přijít informační mail.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Ale to není moje doména, proto mi žáden mail nepřišel. Proto bych rád věděl, co se přesně stalo?
Pokud to není Vaše doména, tak si to musí zjistit její majitel. Na jeho registrační email mu příjdou informace a důvod o blokaci.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Takže, když neznám email toho majitele, nikdy se nedozvím, proč přesně byla doména odstavena a já tím pádem přišel o možnost získat Minecraft gift code nebo Facebook chat písmo?
Uvedená doména na Endora již neexistuje.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Stránky 1