Nejste přihlášeni
Zdravím, potřeboval bych pomoci s webem, dělal jsem pár změn v administraci a zničeho nic se mi web přestal zobrazovat, možná jsem něco udělal špatně nebo tak, nevím, ale nahrál jsem zálohu a pořád nic. Nechce se za žádnou cenu zobrazit. web - http://www.poradgamezone.cekuj.net/ Díky za jakoukoli pomoc, opravdu si nevím rady
Nemáte prázdný soubor index.php na FTP?
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
V mem indexu je tohle :
<?php
/**
* Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads
* wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.
*
* @package WordPress
*/
/**
* Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
*
* @var bool
*/
define('WP_USE_THEMES', true);
/** Loads the WordPress Environment and Template */
require('./wp-blog-header.php');
Aktivujte si zobrazování php chyb v administraci Endory.
Kontaktujte nás | FAQ
Na tohle asi jen jedna otázka. Kde ?...
V přehledu domén klikněte na doménu, sjeďte dolů a zde máte PHP nastavení. Aktivujte si display_errors. Změna se projeví během 6 hod.
Kontaktujte nás | FAQ
Dobře to jsem udělal a jak poznám, že tam ta chyba je ?
Takže teď mám jen čekat ? nebo s tím mohu udělat ještě něco jiného ? potřeboval bych to opravit co nejdříve, klidně bych vám mohl dát přístup např. do ftp, aby jste mi mohl nějak pomoci.
Teď stačí jen vyčkat, než se chyba v prohlížeči objeví.
Kontaktujte nás | FAQ
a když se neobjeví tak musím celý web smazat ? nedá se to pak už nijak vrátit ?
Nemusíte nic mazat. Máte tam bílou stránku, tak se chyba objeví, ale je to během 6 hod. Potom existují také zálohy webu (backup), pokud jsou k dispozici.
Kontaktujte nás | FAQ
Tu zálohu jsem tam dával, ale to také nepomohlo. Takže počkám do zítra a pokud se chyba neobjeví, zase napíšu
Dobře už je to více jak 12 hodin a nikde žádná chyba, co mám tedy udělat, aby web byl zase v normálním stavu ?
Ani v error logu na FTP nic není? Zkoušel jste obnovit nějakou starší zálohu?
Kontaktujte nás | FAQ
Teď jsem nahrál zálohu starou asi 14 dní, doba kdy web byl v pořádku, ale stále se nic nezměnilo. Ten error_log na ftp je přesněji ve které složce ?
Hned jak se přihlásíte na FTP tak v adresáři .tmp, ale musíte ho mít také aktivovaný, aby se tam ukládal.
Kontaktujte nás | FAQ
Aktivovaný ho mám, ale nic v té složce není. Opravdu nevím čím by to mohlo být, záloha nepomůže, chyby to tedy také žádné nevykazuje. Je ještě nějaký jiný způsob, jak ten web oživit ? Klidně bych vám dal přístup na FTP, kdyby to pomohlo.
Nejspíše máte např. prázdný soubor někde.
Údaje mi můžete zaslat na trade.endora@seznam.cz, podívám se na to.
Kontaktujte nás | FAQ
Odeslal jsem údaje.
Omlouvám se, že se ptám, ale kdy asi tak by jste se na to mohl kouknout ? Potřeboval bych to co nejdřív.
Díval jsem se na to a nevypadá to na chybu se soubory. Způsobuje to některý plugin s největší pravděpodobností. Pokud se dostanete do administrace, tak všechny pluginy postupně zkuste deaktivovat.
Kontaktujte nás | FAQ
a nejdou nějak smazat rovnou z ftp ? Protože do té administrace nevím jestli se dostanu.
Do administrace se dostanete zde http://www.poradgamezone.cekuj.net/wp-admin
Pluginy jdou smazat i pomocí FTP wp-content/plugins
Kontaktujte nás | FAQ
Přes FTP jsem Vám smazal pluginy, nyní by to mělo běžet.
Kontaktujte nás | FAQ