Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
máme přes administraci nainstalovaný Wordpress a když chceme do článku vložit obrázek a zvolíme nahrávání, tak se objeví chyba „Při nahrávání došlo k chybě. Zkuste to prosím později.“
Po aktualizování stránky je obrázek nahrán, tedy odhadujeme, že se jedná o chybu v javascriptu. Dalo by se s tím žít, ale kvůli této chybě nám nefunguje ani odebírání obrázků, a to už je problém.
Za každou radu děkujeme
Upravil antiilluminati (2013-06-28 10:46:04)
Používáte aktuální verzi WordPressu? Pokud používáte nějaké pluginy, tak je zkuste deaktivvoat, případně odinstalovat a akci opakovat.
Zkontrolujte si také, jestli máte správnou cestu k adresáři.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Podařilo se problém vyřešit? Pokud ano, rád bych znal řešení, čelím stejnému problému.
Také mám tento problém. Několikrát jsem přeinstaloval Wordpress, ale problém přetrvává jak na verzi 3.5.1, která je k dispozici v administraci, tak i v nejnovější verzi 3.5.2. Nevíte tedy čím by to mohlo být?
Stejný problém. Prosím o řešení, jinde to funguje, takže jde patrně o problem endora.cz (nikoliv verze WP či pluginů)
Stejný problém. Prosím o řešení, jinde to funguje, takže jde patrně o problem endora.cz (nikoliv verze WP či pluginů)
Chyba je také v případě, že zkoušíte odkazovat v rámci webu. Nefunguje načítání stránek ve vyskakovacím poli. Vypadá to opravdu na nějaký javascript.
nikde nevidim domenu takže vám můžu poradit akorát tip pro free program, kam je do ajaxu vkládána reklama
otevřete soubor async-upload.php ve složce wp-admin a upravte řádek 36 tak aby vypadal
header('Content-Type: text/plain; charset=' . get_option('blog_charset'));
to by mělo opravit chybovou hlášku s uploadem (i když obrázky se mi nahrají i když se zobrazí chyba)
Upravil Destroyer (2013-07-16 15:18:55)
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
nikde nevidim domenu takže vám můžu poradit akorát tip pro free program, kam je do ajaxu vkládána reklama
otevřete soubor async-upload.php ve složce wp-admin a upravte řádek 32 tak aby vypadalheader('Content-Type: text/plain; charset=' . get_option('blog_charset'));
to by mělo opravit chybovou hlášku s uploadem (i když obrázky se mi nahrají i když se zobrazí chyba)
Moc děkuji, toto řešení u mě funguje a problém se tím vyřešil.
Gagin napsal:Stejný problém. Prosím o řešení, jinde to funguje, takže jde patrně o problem endora.cz (nikoliv verze WP či pluginů)
Chyba je také v případě, že zkoušíte odkazovat v rámci webu. Nefunguje načítání stránek ve vyskakovacím poli. Vypadá to opravdu na nějaký javascript.
tento problém moc nechápu, můžete uvést příklad?
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Stránky 1