Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý deň.
Dnes som si u Vás zaregistroval novu stranku "autodopravarobo.cekuj.net" a na ftp som nainštaloval PHP-fusion7.
No, keď chcem prejsť na www.autodoprava.cekuj.net tak mi vypisuje toto:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, root@endora.cz and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Myslel som že to je kvôli php-fusion tak som skušal regnuť novu stranku "www.robo.6f.sk" natiahol som tam Sunlight no vypisuje tu istu chybu.
V novinkach som sa dočital "Přechod na PHP-FPM" no nejako mi ta novinka vôbec nepomohla.
Chcem mať na stranke normalne php-fusion, preto žiadam podporu o pomoc....
Niekde som sa dočital že stači iba do .htaccess niečo napisať, no nejako som ten .htaccess nenašiel nikde.
Upravil fekals (2013-07-15 14:20:51)
Na doméně http://autodoprava.cekuj.net/ není žádný obsah. Odkud instalujete aplikaci Sunlight? Pokud ji nainstalujete přes webadministraci v sekci aplikace, tak by vše mělo fungovat.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
jžs som sa sekol,... www.autodopravarobo.cekuj.net ! Cez WINSCP.... ale sunlight som tam daval normalne cez administráciu a nefunguje to....
Upravil fekals (2013-07-15 14:39:35)
Obě domény jsou funkční. Na první máte instalaci PHP Fusion a na další nainstalovaný SunLight.
Kontaktujte nás | FAQ
php mi začal fungovať , urobil som si stranku , napisal som prvu novinku a zrazu stranka uz nechcela načitať a stale načita bud tu chybu 500 alebo iba reklamu
Reklamu na tomto hostingu zajišťuje Business Factory - internetová reklama a pokročilý internetový marketing.
Po založení stránky je nutné vyčkat 6 hod, než vše bude plně funkční. Aktivujte si error log ve své administraci Endory. V logu potom uvidíte, kde je chyba. Vypadá to, jako kdybyste měl soubor news.php prázdný.
Kontaktujte nás | FAQ
Stránky 1