Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím
Jsem tu celkem nový a nemám příliš zkušeností. Udělal jsem pro svého tchána jednoduchoučké stránky a dle návodů jsem se registroval na endoře a nahrál jsem i stránky. Když bylo vše hotovo pořád se mi objevuje na dané doméně něco, co jsem nedělal a nevim, jak se to tam dostalo.V hlavičce je napsáno Apache 2 Test Page. Třeba je to standardní postup, ale už to trvá přes dva dny a já čekal trochu rychlejší průběh. Doména by měla být www.masaze-karlin.8u.cz. Vysvětlil by mi to prosím někdo zasvěcený?
Máte na stránce nahraný soubor index?
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
buď musíte nahrát soubor index.php / html nebo si upravit v htaccessu řádek(popř. přidat)
DirectoryIndex nazevsouboru
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Váš soubor se jmenuje Index.html nikoli index.html systém bohužel rozlišuje velká a malá písmena v názvech souborů!
Nahradím soubor a snad to pak už všechno poběží, jak má. Děkuji za pomoc
určitě poběží, jak už jsem psal je potřeba si dát pozor na velikost písmen v názvech souborů
viz
http://www.masaze-karlin.8u.cz/Vchod.JPG (existuje)
vs
http://www.masaze-karlin.8u.cz/Vchod.jpg (nenajde)
Už jsem se poučil. Problém je, že dva soubory, kde jsem měl i diakritiku nelze smazat. Mohl bych poprosit ještě o asistenci v tomto problému. Řekl bych, že díky tomu mi nejdou dvě stránky. Děkuji dopředu a mohu slíbit, že jsem se dost poučil
Jaké soubory Vám nejdou smazat? Na stránce vidím, že jsou všechny funkční.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
jen rada- možná bych vypnul v administraci u reklam - Pokud možno nevkládat reklamní patu
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Ještě jednou děkuji za poskytnutou pomoc. Chtěl jsem se zeptat ještě na dvě věci:
1. Doporučujete v možnosti reklamy nemít zaškrtnuté políčko Pokud možno nevkládat reklamní patu
2. Myslel jsem, že reklama je pouze v patě stránky, ale při procházení stránek jsem si všiml, že na jedné mam dva odkazy, které jsem tam nedával a odkazují někam pryč. To je v pořádku nebo ne? Jedná se konkrétně o stránku ceník. Díky
ano jedno souvisí s druhým: BUĎ máte na stránce patičku (což je asi ve vašem případě ta lepší možnost) NEBO se používají tyto odkazy jako náhrada reklamní paty
proto jsem vám to doporučil
Stránky 1