Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravim, když napíšu svoji adresu tak mi to najede jakoby na hlavní stránku což je prostě rovnou .cz bez žádnýho .cz/asdadsa no ale bohužel když zajedu někam do nějaký rubriky tak už to je .cz/sdadas a když bych se chtěl vrátit na hlavní stránku tak bych zase musel obnovit celou stránku a načíst zase jen to .cz a chtěl bych se zeptat jak docílim toho abych rovnou do menu dal rubriku "Hlavní stránka" na kterou když se klikne tak mě to rovnou hodí na hlavní stránku?
Používám WP a vůbec to tady nikde nemůže najít..
Díky za pomoc.
Malo byt o ísť vložením odkazu do menu hlavnej stránky, toto by podľa mňa malo byť vytvorené a zrejme nemáte zobrazené menu na stránke. keďže ste neuviedli názov domény tak nevidím ako to máte a preto neviem čo robíte zle.
Tak doména je www.zeddy.cz
A teda jak tam mam tu první rubriku Hlavní stránka tak bych chtěl aby mě to přeměrovalo na www.zeddy.cz tak jak teda bych toho docílil?
Upravil zeddy (2013-07-05 17:43:52)
Tak to mi už dávno došlo, ale problém je vtom že já nevim jak a kde to nastavit prostě do administrace najedu teď tam dejme tomuj dám Přehled stránke dám Upravit tu Hlavní stránku a když tam dám změni jakoby za lomítkem to kam to mé vést tak to smažu aby tam byla vyloženě jen předtim adresa zeddy.cz dám OK a zase mi to tam hodí zpátky zeddy.cz/hlavni-stranka/ takže problém je vtom že já nevim kde to tam přesně najdu vté administraci..
Tak to se asi nedočkám no...
Dobrý den. Zkuste změnit adresu z /hlavni-stranka na /index.php. Pak upravte odkaz(v textu: Hlavní stránka) který máte v menu.
S pozdravem:
TheEilag
Bezva děkuju vám mockrát už to jde.
Stránky 1