Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím. Jsem zakladatel a zároveň admin webových stránek www.pravyblok.g6.cz . Dnes jsem byl automaticky odhlášen, a už se nemůžu znovu přihlásit. Heslo prostě nefunguje. Nevím, jak se to stalo, nikdy jsem jej neměnil, a nikdo z administrátorů nemá práva na změnu mého hesla. Proto bych se chtěl zeptat, jak to řešit. Děkuji.
Rád bych ještě dodal, že nemůžu použít možnost : poslat si zapomenuté heslo, protože mám nastavený špatný mail.
jestli myslíte přístup do php fusion tak jedno z řešení co mě napadá je třeba změnit si email přes databázi (phpmyadminem) - lognout do webové administrace, přihlásit se přes uživatele do databáze a vybrat tabulku nejakyprefix_users a u svého jména si změnit user_email
Upravil Destroyer (2013-07-03 23:42:32)
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Nenene, nemůžu se přihlásit jako člen na web.
vždyť tak to myslím, php fusion je aplikace na které běží váš web
a postup který jsem napsal byste prováděl přes administraci endory https://webadmin.endora.cz/auth/prihlas
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Tak - nemůžu se přihlásit ani přes uživatele do databáze. Profil na webu byl naposledy navštíven včera v 23:13 z jiné IP než používám, a můj, tedy adminův web, byl nastaven na top09.cz ... V tomto případě bych se rád zeptal - mám staženou zálohu z 2.7., dá se to nějak použít, a díky jí zachránit web?
Upravil Rufr (2013-07-04 00:49:45)
Vaše databáze (resp. přístup do phpMyAdmina) funguje korektně. Přístupové údaje najdete v souboru config.php
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Je možno zaslat si někam nové heslo na phpmyadmina? Zkusil jsem snad všechny varianty, co jsem kdy mohl použít, ale nejde to.
myslím, že pro vás by bylo jednodušší si založit ve webadminu nového uživatele s heslem a přiřadit mu přístup do té databáze
Pro vytvoření databáze jste použil volbu Rychlé založení databáze a uživatele.
Uživatel má stejné jméno jako databáze a heslo je kombinace písmen a číslic, začíná f..6..w.
1. Murphyho zákon:
"myslím, že pro vás by bylo jednodušší si založit ve webadminu nového uživatele s heslem a přiřadit mu přístup do té databáze"
To bohužel nemůžu, protože mám neplacenou verzi. Viz: "Pro navýšení další databáze nemáte aktivováno dostatečné množství Plus programů"
já tady nemluvím o navyšování ale dole v části databáze máte tabulku, seznam uživatelů do databáze a tam můžete založit dalšího uživatele a kliknutím na databázi, která tam je, mu přiřadíte práva
to, co teď děláte se týká navyšování velikosti databáze a o tom jsem nemluvil
Tak, teď už jsem se tam sice dostal, ale server mi padl. Nevíte někdo, co tam chybí, co s tím je?
viz: http://pravyblok.g6.cz/news.php
edit: Prošel jsem v myadminu snad všechno, a vůbec nechápu, proč ten web nejde..
Upravil Rufr (2013-07-04 15:51:33)
Unable to establish connection to MySQL
1045 : Access denied for user 'zakaznik'@'srv61.endora.cz' (using password: NO)
Nechápu to, co to je za chybu?
Netuším co a kde jste měnil pokud neznáte heslo uživatele s přístupem do databáze.
Vámi vytvořený uživatel nemá přístup k žádné databázi - pouze systémové (information_schema)
Pravděpodobně jste v administračním rozhraní změnil heslo uživateli rufr1xxxxxxxx7. Ten jediný má přístup k databázi a také je ve Vašem CMS uživatelem, kterým se připojujete k databázi.
Pokud jste jeho heslo změnil, musíte také tak učinit i v konfiguračním souboru CMS (config.php).
1. Murphyho zákon:
Dobře - zase jsem se něco nového naučil. Děkuji Vám za pomoc.
Stránky 1