Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím,
Mám doménu momentalne v Lite verzi a dnes som zistil, že mám dočasne odstavenú jednu z domén.
Zobrazuje sa hláška: "Doména má pravděpodobně vyčerpaný měsíční traffic, nebo příliš mnoho současných připojení na server. "
Samozrejme žiadny z Limitov nemám prekročený a preto by som rád vedel že z akého dovodu je doména dočasne odstavená.
Za odpoved vopred dik.
Upravil kalixt (2013-06-25 17:49:24)
Více informací by Vám mělo dorazit do emailu. Pokud je v LITE programu, tak je nejspíše nutné spárovat účet s mojeID.
O jakou doménu se jedná?
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Jedná sa o doménu http://avalon-samp.hys.cz,
no na e-mail mi zatial nič neprišlo a do spárovania zostáva ešte 13 dní.
Samozrejme som tak chcel učinit ešte pred uplynutím 13-tich dní.
Upravil kalixt (2013-06-25 18:44:33)
A jak to že v prehladoch domém mi stále ukazuje 0?
V podstate som si nejak neuvedomil že som čerpal až tak vela a nemal som prehlad o tom kolko som už prečerpal a kolko mi ešte zostáva.
Nedá sa nejak obnovit stým žeby som už nečerpal až do nasledujúceho mesiaca?
Alebo musím čakat ?
(Viem že upgrade by pomohol, ale to som mal v pláne urobit pozdejšie.)
Prehľad koľko sa vyčerpalo je v štatistikách náštevnosti. Resetovanie trafficu sa robí vždy na začiatku kalendárneho mesiaca. Ak požadujete aby doména bežala už dnes je možnosť si na skúšku aktivovať program PLUS. Každá návštevnosť minie niečo s trafficu, záleží čo užívateľom dávate k videniu, či dlhé texty, veľké obrázky, objemné prílohy.
Aha okey, no tak dakujem za odpovede, ináč ja tam vidím vyčerpaných 917.81 MB a to ešte nieje 1gb .
A pri spárovaní sa navýši Traffic alebo zostane stejný 1gb?
Lebo 1gb nieje až tak vela a dost rychlo sa to prečerpá, neprešlo ani 20 dní a už bol kvoli tomu odstaven.
V programu FREE je větší traffic i další parametry.
Kontaktujte nás | FAQ
Podľa štatistík máš v obrázkoch prenesených takmer polovicu trafficu s LITE verzie, ďalšia polovica sú PHP skripty. Netuším čo presne máš na stránke, ale na jej normálny chod program LITE nepostačuje. Spáruj si konto s mojeID a u programu FREE máš u doén 3 rádu traffic 5GB mesačne.
Zdravím,
už je nový mesiac a doménu mám stále dočasne odstavenú.
Mohli by ste ju sprovoznit? vopred dik
Upravil kalixt (2013-07-01 12:47:35)
Začátkem měsíce se traffic obnoví. Pokud účet spárujete s mojeID, tak se účet přesune do programu FREE a budete mít 5 GB traffic.
Stránky můžete také optimalizovat pomocí souboru .htaccess viz. http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?id=1379 (bod 14. a 15.).
Kontaktujte nás | FAQ
Účet som už spároval, ktoré prebehlo úspešne.
Kedy presne bude doména sprovoznená?
Nakolko je ešte stále dočasne odstavena, tak sa len pýtam aby som vedel kedy približne bude v provozu.
Za odpoved vopred dik
Doména už je funkční. Promažte cache a cookies prohlížeče.
Kontaktujte nás | FAQ
Doména funguje, Dakujem.
Stránky 1