Nejste přihlášeni
Stránky 1
dobrý den, jaký je prosím ekvivalent hostitele mysql serveru pro "localhost"? Kdyz se pokoušim pripojit z jineho serverhostingu tak to nejde..
Misto localhostu muzete pouzit sqlX.endora.cz:port
X nahradite cislem serveru.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Mám "https://sql2.endora.cz:3307" a když to zkusím zadat do instalace PHP-Fusionu tak to napíše "
CHYBA: Nelze se připojit do databáze.
Zkontrolujte prosím MySQL nastavení."
Domena, kde se snazite aplikaci instalovat?
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
censored
Upravil maailm (2013-06-25 20:04:51)
je s tím nějaký problém?
pisete, ze jste zadal https://sql2.endora.cz:3307
a kdyz napisete jen
sql.endora.cz:3307 ?
Upravil Destroyer (2013-06-25 18:58:58)
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
to jsem již taky zkoušel.. to samé to píše
Doména teso.gamecodex.cz nehosťuje u Endora.cz - navyše pripájanie z iného hostingu nieje povolené. Je nutné mať v konte aktivovaný program PLUS/MEGA aby ste si mohli požiadať o povolenie vzdialeného prístupu pre konrétneho užívateľa s presne stanovenej IP adresy. Vo vašom konte maailm vidím že oboc užívateľov pre DB máte vytvorených len lokálne, tj nieje možné sa pripojiť vzdialene.
Doména teso.gamecodex.cz nehosťuje u Endora.cz - navyše pripájanie z iného hostingu nieje povolené. Je nutné mať v konte aktivovaný program PLUS/MEGA aby ste si mohli požiadať o povolenie vzdialeného prístupu pre konrétneho užívateľa s presne stanovenej IP adresy. Vo vašom konte maailm vidím že oboc užívateľov pre DB máte vytvorených len lokálne, tj nieje možné sa pripojiť vzdialene.
v účtu maailm aktivovaný program MEGA mám, jak lze teda požádat o povolení? pro nového uživatele DB s přístupem do existující databáze..
kam mám tu IP adresu zadat? Mimochodem, předpokládám, že to má být IP adresa toho serveru kde je web nahrán, že?
Děkuji.. jen vložený obrázek nelze zobrazit
áá, mám to. děkuji.. zkusím to a popřípadě ještě napíšu
ano, takže již vše funguje, děkuji za pomoc
Stránky 1