Nejste přihlášeni
Dobrý den,
snažil jsem se propojit svůj web s Webmaster tools od Google. Bohužel při pokusu o ověřování (člověk musí nahrát na svůj web soubor, který mu google poskytne) se to nikdy nezdaří. Googlu se nelíbí text, který nalezne, když mu dám pokyn k ověření stránek. Kromě toho co Google očekává je tam totiž nějaký text o tom, že reklamu na webu zajišťuje Business Faktory a bla, bla...
Víte někdo, jak se dá problém vyřešit? Díky.
Vše naleznete v příspěvku http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?id=5835. Pokud vím, tak Google poskytuje .HTML soubor, který obsahuje text. Soubor je jen pro ověření, potom by neměl být problém ho vymazat. Na tu chvíli, než provedete ověření vložte do souboru kód na skrytí reklamy z příspěvku, který jsem Vám poslal.
Druhá možnost je, že si aktivujete program PLUS na 7 dní zdarma a ověření provedete.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Částečně to pomohlo. Pokud kliknu na odkaz, na kterém si mám zkontrolovat, zda je text v pořádku, tak ho vidím dobře. Když dám ověřit, tak Google si tam tu reklamu zase najde
O jakou se jedná doména? Pokud se Vám nepovedl tento krok, tak si na 7 dní aktivujte program PLUS zcela zdarma, potom s ověřením nebude problém.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Za pomoci aktivace programu Plus na 7 dní se podařilo problém vyřešit. Děkuji za pomoc.
Zdravím, mám stejný problém.Tag <endora> nepomohl. Co po těch 7dnech? Google:Chcete-li zůstat ověření, neodebírejte soubor HTML. Neodebírejte jej ani po úspěšném ověření.Nějaké jiné řešení?Děkuji.
nejlepsi je asi overeni pres google analytics nebo pres html meta tag - oboji mam odzkousene
priklad
<html>
<head>
<meta name="google-site-verification" content="JJo2NWKz0Aq6WheiJuBX7UubTapjpW8yhcaTXHQi134" />
<title> Nadpis </title>
</head>
<body>
obsah stránky
</body>
</html>
edit: na té stránce pro ověření klikněte na alternativní metody
Upravil Destroyer (2013-07-31 01:48:12)
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
overenie cez súbor je korektne funkčné i pri vloženej reklame, tág endora musíte vložiť na ďalší riadok, tj až za overovací reťazec, príklad:
google-site-verification=JJo2NWKz0Aq6WheiJuBX7UubTapjpW8yhcaTXHQi134
<endora>
Potvrzuji, funkční, problém na mojí straně, ppt mě tam přidal ještě znaky, které to blokovaly. PSPad mě to ukázal. Moc děkuji za pomoc.