Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravím, chtěl bych se zeptat, mám založené 2 domény 3. řádu, jednu pro své uživatele a druhou jako testovací, abych první nemusel vypínat.
Jde o to.
Na té testovací jsem si udělal šablonu a kompletní web, a následně zkopíroval na moji 1. hlavní doménu. Funguje to, ale když chci přejít do administrace, tak mě to pošle na administraci testovací domény a ne na administraci hlavní domény. Nevíte jak to napravit prosím ? Děkuji jerykbrony
V administraci (staré domény) změnit nastavení URL adresy webu (na novou doménu). Lze to i přímo v databázi - již zde také mnohokráte řešeno.
Upravil kksmirice (2013-06-06 06:31:05)
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Jo už to mám, už se můžu dostat do admina hlavní domény, ale nějak mi přestaly fungovat stránky, funguje mi pouze hlavní strana http://www.minecraft-together.8u.cz/ ,ale ani jedna položka z menu nefunguje. Nevíte proč ?
Je správně zkopírován a nastaven .htaccess? Souvislost se SEO (hezké URL adresy).
1. Murphyho zákon:
Ehm, na mě musíš mluvit jednodušeji , ne prosím potřebuju to napsat jednodušeji, jsem začatečník
Prověřit Nastavení -> Trvalé odkazy. Zkusiot nastavit jiný typ odkazu a pokud bude funkční, vrátit zpět "Název příspěvku".
1. Murphyho zákon:
Děkuju funguje
Stránky 1