Nejste přihlášeni
Dobrý den, měl bych dotaz, aktualizoval jsem wordpress na verzi 3.5.1 a spousta věcí přestala jít například vkládání mediálních souborů do příspěvky, upravování pluginů atd. Poradíte prosím co s tím ? jedná se o web www.kraviny.cekuj.net Předem velice děkuji.
Ano, ale stále nic prostě na ta tlačítka klikám a nic se neděje nejhorší je, že zálohy jsou jen v květnu a já jsem to aktualizoval na konci dubna a pak jsem byl delší dobu pryč a přišel jsem na to až teď nedavno
To já vím ale když se mi tohle stalo tak jsem psal na podporu a bylo mi řečeno, že zálohu mají jen ze včerejšího dne (ze dne předtím) takže to asi 14 dní nebylo ale o to nejde, jen mě zajímá jestli si to nějak mohu opravit sám. Přinejhorším přeinstaluju celý wordpress.
Je možné, že některé instalované pluginy a doplňky nejsou s touto verzí plně kompatibilní a proto mohou způsobovat některé problémy. Zkuste deaktivovat všechny instalované pluginy a doplňky a zkuste to znovu.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Ohľadne záloh nemusíte nikam písať, stačí vo webadmin.endora.cz kliknúť na doménu a následne v ľavom menu na zálohy u danej domény, vybrať dátum a stiahnuť si zálohu.