Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravim, potřeboval bych pomoct s reklamou... Mám na webových stránkách intextovou reklamu ale mě by víc vyhovovala klasická která by se psala např dole pod footerem
Ale i když to tam chci vložit tagem <endora> nebo to dát do panelu..Tak zkrátka se nic nezobrazuje...
tak vypnete v administraci pouziti intextove reklamy pod "Pokud možno nevkládat reklamní patu"
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Více podrobností http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?id=5835
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Jo děkuji, a když tam je takto ta intextová reklama že není skoro vidět vadí to ? Nebo tam opravdu musím dát nevkládat reklamní patu
Vše je srozumitelně popsáno v odkazu.
Pokud chcete použít tag <endora>, pak musíte mít vypnuto "Pokud možno nevkládat reklamní patu", jak Vám již psal kolega.
1. Murphyho zákon:
Ja jsem se ptal, jestli nevadí to že když je tam intextová reklama..která v těch slovej není skoro vůbec vidět..jako není nijak zvýrazněna..
Ja jsem se ptal, jestli nevadí to že když je tam intextová reklama..která v těch slovej není skoro vůbec vidět..jako není nijak zvýrazněna..
zvýraznená nemusí byť, postačuje že dané slovo je klikateľné a čitateľné
Zobrazení kontextové reklamy je závislé na nastavení webu, jeho stylopisu - tagu a.
Odkazy na webu by měly být odlišeny od ostatního textu, bez ohledu zda jde o reklamu nebo o "obyčejný" odkaz. Už jen z důvodu lepší orientace uživatele je to vhodné.
1. Murphyho zákon:
Tak teď mi to trochu mate v hlavě pan JF říká, že je to v pořádku a vy že by to mělo být nějak zvýrazněné, pokud jsem to dobře pochopil..
Nedomnívám se, že tvrdím něco jiného.
... Odkazy na webu by měly být odlišeny od ostatního textu, bez ohledu zda jde o reklamu nebo o "obyčejný" odkaz. Už jen z důvodu lepší orientace uživatele je to vhodné.
Nepíši nic o tom, že reklama musí být zvýrazněna a ostatní nikoliv. Píši obecně o odkazech.
Kontextová reklama musí být klikatelná - tedy funkční odkaz (jak uvádí JF) - obecně se opět vychází z toho, že je čitelná. Proč by uživatel na svých stránkách blokoval viditelnost odkazů, které i sám používá?
Podmínky viditelnosti, kontrastu a velikosti písma platí zejména pro reklamní blok.
1. Murphyho zákon:
Stránky 1