Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý, chtěla jsem se optat, všimla jsem si, že při jiné aktivaci šablony se mi zobrazuje tato hláška:
Warning: Creating default object from empty value in /home/users/missyranger/perem-a-dusi.com/web/wp-content/themes/Flexible/epanel/custom_functions.php on line 983
a web pak vypadá následovně:
http://www.webpagescreenshot.info/img/5 … 2-08598527
Jediná šablona, která funguje, je ta původní, nevíte někdo, co s tím? Šablony mám od elegantthemes a celou dobu fungovaly bez problému.
Používáte nějaké pluginy? Pokud nějaké máte, tak je zkuste deaktivovat a znovu aktivovat.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
To jsem právě zkusila, dokonce jsem teď smazala stránky, všechno a udělala znova, nová instalace wp, vše a pořád ty šablony nefungují. Funkční jsou jen ty Twenty...
Chyba se objevuje nejspíše proto, že není šablona plně kompatibilní s verzí PHP 5.4
Několik diskuzí je na oficiálních stránkách WordPressu, pokud je to tím, tak je nutná změna některých řádků v šabloně.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Dobře, děkuji, podívám se na to:) jen mi přijde divné, že celou dobu ty šablony fungovaly normálně...
Upravil missyranger (2013-06-01 14:53:41)
To není šablonami. Na serveru 80 mi fungují stejné šablony. Na nový server to prostě nenahraji.
Stránky 1