Nejste přihlášeni
Stránky 1
Zdravim vas, rad by som sa inormoval či by bolo možne zmazať tuto domenu angry-prisoners.tode.cz ak ano ako nato keďže sa v tom veľmi nevyznam.Chem ju zrušiť pretože si tu chcem založiť novu doemenu: peter-tv.jecool.net
A ešte k mojeID.Kam mam zadavať tie PIN kody?SMS mi už došla a mail hadam čoskoro už dojde.Vopred veľka vďaka z poradenie
Doménu si můžete smazat ve webadminu v přehledu domén.
Po registraci mojeID Vám příjde email s PINem 1, ve kterém je odkaz na mojeID. Po kliknutí na odkaz se Vám zobrazí vyplněné políčko s PINem 1 a prázdné políčko pro PIN 2, který Vám příjde v SMS.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
ak to chcem zmazať tak mi to vypiše toto: Doménu nelze smazat, kontaktujte technickou podporu
------
A prečo mi stale zobrazuje: POZORVáš účet je ve verzi Lite. Máte ještě 0 dnů na spárování s mojeID.
V opačném případě bude celý účet zrušen. Keď mam už aktivovany učet mojeID?
Po založení účtu máte 30 dnů na to, abyste si spároval účet s mojeID, jinak bude doména odstavena, což se Vám už stalo.
Nejspíše taky z toho důvodu Vám doména nejde odstranit ze systému. Až provedete spárování účtu s mojeID, tak sem napište a doménu Vám obnovíme.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
už by to malo byť, a tu domenu: angry-prisoners.tode.cz chcem zrušiť...a tu novu peter-tv.jecool.net som si už vytvoril.
-----
Keď dam spojiť s endorou piše tam fakturačne udaje, treba ich aj tam vyplniť?
MojeID máte spárované s účtem, ale není ověřeno.
Ověřte si mojeID dle zaslaných pokynů (email, SMS).
Doménu angry-prisoners.tode.cz si můžete smazat ve webadminu.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
MojeID mam už aktivovane cez SMS a mail.Len zrejme mi to upozornenie prestane ukazovať až keď to aktivujem aj cez poštu s PIN 3, či?
Ne, pokud jste provedl úspěšnou aktivaci pomocí PIN1 a PIN2, bude mojeID aktivováno do úrovně 1. Ta je pro Endora dostačující. PIN3 Vám pak umožní editaci údajů v zaregistrovaném mojeID.
1. Murphyho zákon:
tak prečo tam mam stale to upozornenie že mi ostava 0 dni na sparovnie s mojeID? :?
Doposud jste se pomocí mojeID nepřihlásil do administračního rozhraní.
Přihlašte se do administrace pomocí mojeID, pokud je správně ověřeno a funkční.
1. Murphyho zákon:
už to mam vďaka pekne za trpezlivosť a rady
Stránky 1