Nejste přihlášeni
Stránky 1
http://englishcoach.cz.srv81.endora.cz
Vytvořil jsem novou databázi a nového uživatele. V nastavení pro subdomény jsem aktivoval třetí možnost. V adresáři sub jsem vytvořil složku "novy", složka "novy" je i v web/, nahrál jsem tam novou verzi drupalu z tohoto odkazu purity a snažil se ji nainstalovat, odkaz "englishcoach.cz.srv81.endora.cz/novy" nefungoval, zkusil jsem tedy "novy.englishcoach.cz.srv81.endora.cz/" a okamžitě na to byla stránka zablokována.
[size=150:1uwtso93]Doména odstavena
Doména byla odstavena z důvodu závažného porušení provozních podmínek webhostingu Endora.cz . Vlastník domény byl o této skutečnosti informován na emailu.
Žádný email nepřišel. Prosím o vysvětlení co se stalo a o odblokování.
Děkuji
Doména http://www.englishcoach.cz/ je hostována u webnode. Vy chcete přesunout doménu k Endoře?
Pokud chcete subdoménu, tak si vytvořte složku např. forum v adresáři web a potom přejděte do subdomény http://www.forum.domena.cz
Přidal jste si doménu do webadminu Endory a změnil DNS u webnode?
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Ano, převod domény k vám je momentálně ve fázi jednání s webnode. Jak to ale souvisí s zablokováním webu?
hlavní doména: englishcoach.cz.srv81.endora.cz/
Lze na subdoménu přistoupit i přes nějaký z těchto linků?
subz.englishcoach.cz.srv81.endora.cz/
englishcoach.cz.srv81.endora.cz/subz
Jak se na subdoménu `subz` dostanu přes výše zmíněný dlouhý link v případě, že je zde? /web/subz/
Mám zvolit první nebo třetí možnost v nastavení pravidla pro subdomény?
Jak se na subdoménu `subz` dostanu přes výše zmíněný dlouhý link v případě, že je zde? /sub/subz/
Mám zvolit první nebo třetí možnost v nastavení pravidla pro subdomény?
A proč došlo k zablokování? Pokud se pokusím znovu nainstalovat zmíněnou verzi drupalu, nedojde opět k zablokování?
Řeším jak se dostat na subdoménu, když je englishcoach.cz vedený stále u webnode. Zatím je web dostupný přes englishcoach.cz.srv81.endora.cz/, dá se za pomocí tohoto linku dostat i na subdoménu?
Doména se zobrazuje jako odstavena proto, že zde neexistuje nebo je napsána špatná adresa.
Pokud napíšete neexistující adresu domény, objeví se, že je odstavená.
Pokud chcete převést doménu k nám, tak si změňte u Webnode DNS na servery Endora (<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?f=23&t=1321&p=4402">viewtopic.php?f=23&t=1321&p=4402</a><!-- l -->), u .CZ domény stačí změnit jen NSSET.
Až změnu provedete, tak je třeba si ji přidat do webadminu Endory, potom bude doména funkční v tomto tvaru.
Pokud chcete mít subdomény, vždy nahrajte složku do hlavního adresáře web. Nahráním složky forum do adresáře web budete mít přístup na subdoménu forum.domena.cz
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Obsah hostovaný u vás byl přístupný přes englishcoach.cz.srv81.endora.cz/
Po pokusu o nainstalování nového drupalu do subdomény "novy" (novy.englishcoach.cz) byla doména zablokována a není přístupná už ani přes englishcoach.cz.srv81.endora.cz/
Jak ji znovuzpřístupním na zmíněném odkazu?
Admin se Vašim problémem již zabývá. Mějte, prosím, strpení. Děkuji za pochopení.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Dobrý den, opět je doména odstavena. Děje se to když přejdu na podsložku, kterou jsem již smazal.
Například původně jsem měl web v englishcoach.cz.srv81.endora.cz/novy/
pak jsem jej ale přesunul do englishcoach.cz.srv81.endora.cz/
Jenže pokud v prohlížeči omylem najedu na starou adresu, zablokuje se mi celý web. Navíc i přesto, že stránka píše, že byl vlastník domény informován emailem, už podruhé žádný email nepřišel.
Prosím o odblokování a vysvětlení proč se tak děje. Mám u vás zaplacenou službu, která nefunguje spolehlivě.
Upravil englishcoach (2013-05-22 12:56:34)
skúšali ste doménu englishcoach.cz nasmerovať na server priamo? dočasná url nenahradzuje plne adresu stránky, je vytvorená len kvôli odskúšaniu či vám prenesená stránka beží korektne a nie k testovaniu, prípadne si skúste doménu nasmerovať pomocou súboru hosts vo windowse aby ste takéto testovanie robili priamo cez adresu stránku a nie cez dočasný link
Doménu samozřejmě převádět budeme, jde ale o to, že na původním hostingu je nějaká prezentace a než doménu převedeme, musí být připravena druhá prezentace, to je důvod, proč s převodem otálíme. Je to již třetí den a doména je stále odstavená, mohu vás, zcela vážně, požádat o vysvětlení a odblokování?
To, že je použitý odkaz dočasný a nenahrazuje plnou funkcionalitu webu mi nevysvětlí proč se tak děje a co nemám dělat, aby se to znovu stalo. Jak jsem řekl, dokud nebude prezentace připravená, doménu převést nemůžeme.
Upravil englishcoach (2013-05-24 11:24:26)
Proč si tedy nepřidáte do systému FUNKČNÍ doménu 3.řádu (např. englishcoach.8u.cz) a na ní neoprovedete veškeré nastavení. Po ověření všech funkcí pak stačí změnit absolutní odkazy směřující na doménu 3.řádu na odkazy, které budou směřovat na doménu 2.řádu.
Varianta s použitím dočasné URL (vase_domena.tld.srcXX.endora.cz) není vhodná na testování a zprovozňování funkcí. K tomu Vám rozhodně lépe poslouží zmiňovaná varianta s doménou 3.řádu.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Proč si tedy nepřidáte do systému FUNKČNÍ doménu 3.řádu (např. englishcoach.8u.cz) a na ní neoprovedete veškeré nastavení. ...
Děkuji, toto je výborný nápad.
Stránky 1